Dr. Mark Trozzi

Meelevende en ijverige arts die door het CPSO wordt aangevallen omdat hij ethische zorg verleent in plaats van mensen te behandelen volgens de covid-agenda

Dr. Crystal Luchkiw is een uitstekende arts-die is misbruikt en geschorst door het College of Physicians and Surgeons of Ontario (CPSO). Ze volgt lang gevestigde medische en ethische praktijken, in plaats van mensen te behandelen volgens de agenda van Covid-19.

Bedankt en steun naar één van Canada's beste bronnen van echte journalistiek Helder Licht Nieuws voor dit uitstekende interview.

Dr. Luchkiw werd op 17 maart 2022 geschorst op grond van de beschuldiging dat zij een medische vrijstelling gaf voor de Covid-19 injectie. Stel je voor: Dr. Crystal wordt beschuldigd van het schrijven van een briefje ter ondersteuning van iemand die niet onder dwang wordt geïnjecteerd met een radicale experimentele nanotech genetische cocktail die laat 3% van de mensen dood en 28% gewond binnen drie maanden (volgens Pfizer's eigen documenten) en doodt iem.ofn zuigelingenvoor een infectie met minder dan 0,3% sterfte. Ook, zoals we voorspelden de mensen die het meest geïnjecteerd worden krijgen nu de meeste covid-19 infecties. Deze zogenaamde "vaccin" injecties voor een over het algemeen milde ziekte, komt met verhoogd risico op infectie met covid-19en nog veel meer dood en ziekte (One, Twee, Drie).

JCCF constitutioneel advocaat Michael Alexander, die Dr. Luchkiw verdedigt, neemt deel aan het gesprek om de overreach van de CPSO te bespreken en hun gevaarlijke acties waardoor 1.600 patiënten onmiddellijk zonder medische zorg kwamen te zitten.

Door het elimineren van alle dokters die zich niet onderwerpen aan de covid-agenda, ontzegt de CPSO alle Ontarians de toegang tot eerlijke gezondheidszorg die de eed van Hippocrates eerbiedigt.  

Luchkiw en Alexander bespreken ook het bredere onderwerp van corruptie in de geneeskunde en het medisch beleid, waaronder het pandemieverdrag van de WHO, de rol van Bill Gates in het beïnvloeden van het wereldwijde volksgezondheidsbeleid en meer...

Gezien het recordaantal doden en gewonden die volgen op de gevaarlijke covid-19 genetische injectiesHet is werkelijk pervers; op grond van beschuldigingen dat zij iemand een vrijstellingsbrief voor injecties zou hebben verstrekt, heeft de CPSO Dr. Luchkiw's vergunning geschorst, waardoor haar patiënten zijn gestrand en zij niet kan werken of voor haar gezin kan zorgen.

Contrasteer dit met het geval van Toronto's Dr Sun. Dr Sun injecteerde ongeveer 500 kinderen tussen 6 maanden en vijf jaar. Hij deed dit ondanks dat de injectie niet was goedgekeurd voor deze leeftijdsgroep, niet dat het goedgekeurd zou moeten worden voor iemand. Covid geeft geen statistisch risico van ernstige ziekte of dood voor kinderen. Toronto Volksgezondheid rapporteerde Dr Sun aan de CPSO, maar de CPSO heeft de zaak gewoon geseponeerd terwijl ze zich blijven inzetten voor het elimineren van alle ethische Ontario dokters die zich niet onderwerpen aan de agenda van hun meesters.  

Daarom protesteren we en roepen we op tot gerechtigheid.

Sluit u aan bij andere liefhebbers van waarheid en vrijheid demonstreren bij het hoofdkantoor van de CPSO op 80 College St in Toronto morgen vrijdag 24 junith van 13 tot 16 uur

Hier is de informatie voor de protesten van vrijdag in heel Canada tegen andere Colleges van Artsen en Chirurgen die dezelfde daden begaan. link naar de verzameling posters  Verenigd staan we.

We kunnen ook Dr Luchkiw op suback.

Bedankt voor het verspreiden van het woord, en onze missie ondersteunen.

Mark Trozzi MD

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands