Een zeer belangrijke week voor Canada's Waarheidsbeweging

Grote onthullingen | Belangrijke gebeurtenissen | Oproep tot actie

Drie belangrijke herwaarderingen

Canadezen die "gevaccineerd" zijn hebben veel hogere percentages van covid infectie

Dank aan De ontmaskering voor kwaliteit echte journalistiek en dit naar buiten brengen. Recent verslag van de Canadese regering over covid-statistieken voor de voorstellingen van 21 februari tot 8 mei:  

"Ongevaccineerde" Canadezen hebben het laagste covid infectie percentage. Dubbel geïnjecteerden hebben meer dan 2,5 keer zoveel infecties. Drievoudig geïnjecteerde mensen hebben meer dan 3 keer het covid infectie percentage.

De injecties hebben een negatieve werkzaamheid van 163% voor dubbel geprikte personen, en 205% voor drievoudig geprikte personen. Dat betekent dat drievoudig geïnjecteerde personen meer dan twee keer zoveel kans hebben om covid te krijgen dan de ten onrechte gestigmatiseerde personen die ondanks de dwang en het misbruik weigerden zich te laten injecteren. Gerechtigheid komt er aan. Help het te brengen.

Hier is The Expose artikel met veel meer details.

Bonnie Henry, de minister van Volksgezondheid van BC, was zich terdege bewust van de verwondingen door "vaccins", maar bleef aandringen op de injecties.

British Columbia's Provinciale gezondheidsofficier, Bonnie Henry was goed op de hoogte van vaccinatieverwondingen. Hier is 42 pagina's met e-mails waarin Henry wordt geïnformeerd over bijwerkingen maar ze bleef aandringen op de injecties.

Hier meldt de Fringe Majority dat ze op 11 maart 2021 waarschuwingen kreeg over verhoogde anafylaxie bij AstraZeneca in BC. Later diezelfde dag was Henry op TV met de bewering dat ze de situatie nauwlettend in de gaten hielden en dat er geen probleem was in BC.

Het is omgekeerd dat Dr. Hoffe vervolgd wordt door de CPSBC voor het melden van bloedstolsels en het testen van d-dimers, maar dat Henry de leiding blijft houden over de "gezondheidszorg" van de provincie in plaats van in een gevangeniscel. Bid voor gerechtigheid.

Trudeau's minister van Openbare Veiligheid loog toen hij beweerde dat de politie hem had geadviseerd de noodmaatregelenwet in te roepen.

In werkelijkheid hebben wetshandhavingsadviseurs de minister van Openbare Veiligheid, Marco Mendicino, verteld dat het Vrijheidskonvooi, dat Ottawa in januari en februari op zijn grondvesten deed schudden, een vreedzaam protest was.

Drie belangrijke komende gebeurtenissen

Canada's hoorzitting voor de burgers deze week 22 tot 24 juni

Van woensdag 22 tot en met vrijdag 24 juni sponsort de Canadian Covid Care Alliance, in samenwerking met onder meer CAERS, Fearless Canada, United Healthcare Workers of Ontario en het Frontier Centre For Public Policy, een landelijk streaming evenement, gemodereerd door een divers panel van deskundigen, om:

  • Getuigenissen ontvangen waaruit de schade blijkt die het gevolg is van het overheidsbeleid dat is gevoerd om de COVID-19-uitbraak het hoofd te bieden.
  • Ontvang wetenschappelijke, medische en juridische getuigenissen over alternatieve benaderingen die werden genegeerd of zelfs verboden, en die nagestreefd hadden kunnen worden.
  • Aanbevelingen formuleren om ervoor te zorgen dat de Canadezen nooit meer zo'n verlies, trauma en ontwrichting meemaken als de officiële reactie op COVID-19.

Het is in Toronto. Het begint om 9.00 uur. Het kan live worden gestreamd op de CCCA website (canadiancovidcarealliance.org). Updates zijn te vinden op:

Herinnering aan CPSO Toronto Protest

CPSO hoofdkwartier, 80 College Street, Toronto

Herinnering van deze Vrijdag 24 juni zeer belangrijk protest van de CPSO in Toronto. Neem zoveel mogelijk waarheid- en vrijheidslievende vrienden mee.

Soortgelijke protesten vinden plaats bij colleges van artsen en chirurgen in heel Canada. We zullen de details de komende dagen met u delen.

Volg ons op het Fringe Majority verslag deze donderdag

Ik zal Jody Ledgerwood en Cris Vleck vergezellen in het Fringe Majority Report op donderdag 23 juni om 9 uur EDT (Toronto tijd). Gelieve ons hier te vervoegen https://tfmcast.com/

De Fringe Majority bestaat uit de actiegerichte Jody Ledgerwood die een kampioen is als het gaat om het kennen van je wettelijke rechten. Samen met de diepgaande research van Cris Vleck die dagelijks werkt om de leugens van de overheid te ontmaskeren. The Fringe Majority zendt live uit op maandag en donderdag om 18:00 Pacific / 21:00 Eastern op TFMCast.com

Mijn team en ik werken hard op vele fronten, zowel zichtbaar als achter de schermen, om te helpen de waarheid, de mensenrechten en de vrijheid terug te brengen in Canada. Ik heb jullie gebeden, steun en hulp echt nodig en waardeer het enorm. donaties.

-Dr Mark Trozzi

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands