Dr. Mark Trozzi

Help C-19 "vaccin" gewonden | Belangrijke details

Erkennen, ondersteunen en behandelen. Lopend onderzoek om injectieslachtoffers te helpen herstellen

Ondanks twee jaar van intense inzet voor onderzoek, publieke voorlichting en activisme zijn vele geliefde vrouwen, mannen en zelfs kinderen onder dwang geïnjecteerd met gevaarlijke genetische cocktails. En ondanks de overvloed aan bewijzen voor de dood en de schade die deze injecties veroorzaken, gaan veel regeringen en instellingen door op de jus trein van Big Pharma, Gates en Fauci. Zij gebruiken de wortel, de stok en een gebrek aan respect voor de mensenrechten om zowel de injecties af te dwingen als ethische wetenschappers, artsen, journalisten en activisten te vervolgen. Op veel plaatsen, zoals in Canada, wordt mensen de toegang ontzegd tot de behandeling van coviden door ethische artsen, omdat deze artsen door de criminele coviden-onderneming uit hun functie zijn ontheven.

Veel mensen zijn geïnjecteerd. Velen zijn gestorven. Velen zijn gewond. Wij verwachten dat er nog veel meer gewonden zullen volgen, aangezien de toxische effecten op lange termijn talrijk en ingrijpend zijn (One, Twee).

Hier is de uitzonderlijke 6 juni 2022 WCH Algemene Vergadering vergadering gericht op het helpen van mensen die lijden onder de nadelige gevolgen van covid-19 injecties. Deel dit alstublieft wijd en zijd met artsen en gewonde mensen. We moeten een einde maken aan de ontkenning, en deze enorme groeiende gezondheidscrisis aanpakken. Het is veel groter dan covid ooit was.

Sprekers en tijdstempels

James Wells

James Wells, is voormalig lid van het Europees Parlement voor walvissen. Hij deelt de verhalen van injectie gewonden; hun ontkenning en verwaarlozing. Hij en de UK CV Family hebben de "Brief aan mijn MP" documentaire en steun Sir Christopher Chope MP's Vaccin Schade Bill die door het Britse parlement gaat. Zij willen een einde maken aan de ontkenning, en de vele gewonden steunen. James begint bij 11:55.

James Wells

Dr Richard Urso is een van de top wereldleiders op het gebied van de behandeling van Covid-19. De covid-19 crisis is verschoven van het verminderen van de eenvoudige covid-19 ziekte, naar de meer ernstige gevolgen van de crimineel afgedwongen injecties. Dr. Urso en zijn team staan nu in de frontlinie van de behandeling van de covid "vaccin" gewonden. Dr. Urso begint bij 46:10.

Dr Pierre Kory

Dr Pierre Koryis ook een wereldleider in de behandeling van covid-19, en vindt de aandacht van zijn team nu gericht op de behandeling van de vele slachtoffers van de injectiecampagnes. Dr Kory wordt vergezeld door zijn mede-oprichter van de FLCCC Alliance, Dr Paul Marik. Zij delen de evoluerende methodes die gebruikt worden om gewonde mensen met een "vaccin" bij te staan. Huidige FLCCC advies voor de behandeling van gewonden is hier te vinden. Dr Kory begint bij 1:09:20.

Alsjeblieft, verspreid het woord

Dr Mark Trozzi

Gelieve dit materiaal te delen met dokters, gezondheidswerkers en gewonden. We moeten een einde maken aan de ontkenning, de uitdagingen erkennen en de massale en groeiende golf van gewonde mannen, vrouwen, jongens en meisjes met covid 19 injectie te hulp komen.

Bij de Wereldraad voor Gezondheid blijven we ons momenteel richten op het helpen van mensen die gewond zijn geraakt door de covid-19 "vaccins". De Algemene Vergadering van morgen 13 juni 2022 duikt verder in dit onderwerp. U bent van harte uitgenodigd om 2PM DST (Toronto).

Bekijk en deel de vele bronnen die de ethische experts van de Wereldraad voor Gezondheid blijven creëren om de mensheid echt te dienen en onze zoektocht naar gezondheid en geluk.

Zowel het WCH als het Trozzi Team stellen uw acties, gebeden en steun zeer op prijs

Bedankt en zegeningen,

MT

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands