Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Muzikale Inspiratie | Bescherm de Kinderen | Word lid van het Team

Take Action Canada, en vrienden overal.

Hier is een inspirerende videoclip van "Five Times August" die ons herinnert aan de liefde tussen ons, aan de reden waarom we vechten, en aan de dringende noodzaak om de kinderen hartstochtelijk te beschermen.

Laten we geen toeschouwers zijn op dit kritieke moment in de geschiedenis

Dank aan mijn vele vrienden in Take Action Canada voor het delen van dit in onze recente vergadering, en voor al het harde werk van het Take Action Canada team om Canadezen te beschermen en te informeren, terwijl ze werken aan de terugkeer van echte gezondheidszorg en rechtvaardigheid in ons land.  

Ik hoop dat deze video uw hart verwarmt, en u inspireert om mee te helpen de kinderen te redden en het respect voor de mensenrechten en de rechtsstaat te herstellen. Laten we geen toeschouwers zijn op dit kritieke moment in de geschiedenis. Het werk is groot en de werkers zijn schaars. Alles wat we hebben en liefhebben staat op het spel.

Word lid van het David's team

Take Action CanadaSluit u aan bij David in de strijd tegen Goliath. Sluit u aan bij Take Action Canada, of een waarheids- en vrijheidsorganisatie waar u ook bent. U zult nobele vrienden maken, en een actieve positie innemen aan de goede kant van de geschiedenis. Alles staat op het spel, en alles is te winnen.

Voor onze ondersteuningslijn in heel Canada bel: 1-800-936-9003

Voor onze vrienden overal ter wereld is er een organisatie in uw land die bij u past. Hier kunt u de juiste lidorganisatie van de World Council for Health in uw land vinden. https://worldcouncilforhealth.org/about/#coalition-partners

Wij blijven ons volledig inzetten om de beweging voor waarheid en gerechtigheid op vele fronten vooruit te helpen, gezien en ongezien. Ik heb mijn inkomen nu anderhalf jaar opgeofferd om me volledig in te zetten voor de cruciale waarheids- en vrijheidsbeweging, Ik heb uw steun nodig en waardeer die.

Dank u,

Mark Trozzi MD

Kinderen moeten vrijgelaten worden en nooit covid geïnjecteerd. Hier is een een schat aan informatie over covid en kinderen. Kennis is macht. Bedankt voor het bestuderen en delen.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands