Hoe de Covid "Vaccins" het immuunsysteem verlammen | Deel 5

Postieve HIV AIDS-testen, "vaccin" geïnduceerd verworven immuniteitsdeficiëntiesyndroom en extreme kwetsbaarheid voor kanker

Beschrijving

In dit 5e en laatste deel van de serie, legt Dr. Trozzi uit hoe de covid "vaccins" positieve HIV AIDS resultaten veroorzaken bij sommige mensen, maar meer alarmerend diepgaande schade aan het immuunsysteem veroorzaken. Dit veroorzaakt een tsunami van besmettelijke ziekten, en maakt het slachtoffer veel vatbaarder voor kanker en de dood.

Speciale dank aan Iron Will en Strong and Free Canada voor het mogelijk maken van deze serie. Graag bezoek hun website voor meer geweldige onafhankelijke journalistiek, en abonneer je op hun rumble kanaal.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

1 reactie

  1. Dr. Trozzi, hartelijk dank voor de video, ik heb er veel van geleerd. Ik heb echter een vraag. U zegt (in een paar segmenten) dat het aangeboren immuunsysteem niet-menselijke dingen kan identificeren, maar bedoelt u niet-menselijke dingen *of* niet-zelf? Als het belangrijk is en het immuunsysteem identificeert niet-zelf, onderzoekt het dan verder en maakt het onderscheid tussen niet-menselijk (d.w.z. deeltjes laten we zeggen van grafeen, metalen of iets vreemds dat geen menselijk materiaal is) versus niet-zelf, wat menselijk kan zijn maar geen zelf-DNA/herkend materiaal? Ik was gewoon nieuwsgierig. Als er onderscheid is, wat gebeurt er dan met vreemd niet-zelf materiaal dat niet menselijk is, hoe bestraalt het lichaam het als het niet kan worden afgebroken? (in het geval dat er iets vreemds in zat dat niet eens in een medicijn thuishoort...alsof dat ooit zou gebeuren, toch!!) veel dank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands