Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Hoe de Covid "Vaccins" het immuunsysteem verlammen | Deel 5

Postieve HIV AIDS-testen, "vaccin" geïnduceerd verworven immuniteitsdeficiëntiesyndroom en extreme kwetsbaarheid voor kanker

Beschrijving

In dit 5e en laatste deel van de serie, legt Dr. Trozzi uit hoe de covid "vaccins" positieve HIV AIDS resultaten veroorzaken bij sommige mensen, maar meer alarmerend diepgaande schade aan het immuunsysteem veroorzaken. Dit veroorzaakt een tsunami van besmettelijke ziekten, en maakt het slachtoffer veel vatbaarder voor kanker en de dood.

Speciale dank aan Iron Will en Strong and Free Canada voor het mogelijk maken van deze serie. Graag bezoek hun website voor meer geweldige onafhankelijke journalistiek, en abonneer je op hun rumble kanaal.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Al enviar este formulario, usted acepta recibir correos electrónicos de marketing de: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Puede revocar su consentimiento para recibir correos electrónicos en cualquier momento utilizando el enlace SafeUnsubscribe®, que se encuentra en la parte inferior de cada correo electrónico. Los correos electrónicos son atendidos por Constant Contact
nl_NLNederlands