Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Wetenschap is van het volk

Met Del Bigtree, De Tess Lawrie, Shabnam Palessa Mohamed

Hier is de eerste uitgave van het uitzonderlijke materiaal van de Wereldraad voor Gezondheid's Better Way Conferentie die we hielden in de historische stad Bath, UK afgelopen weekend van 20 tot 22 mei.

Eerst dit is de korte inspirerende inleiding tot de conferentie door de ceremoniemeester Del Bigtree en WCH oprichter Dr Tess Lawrie.

Wetenschap is van het volk - Shabnam Palessa Mohamed.

Ten tweede is hier een uitstekende inleidende presentatie voor het eerste van zeven onderdelen van de Better Way Conference, getiteld "Reclaiming Science Together". Shabnam Palesa Mohamed, lid van de WCH stuurgroep, journalist en activist legt hier bloot hoe de "wetenschap" die mensen verteld wordt te vertrouwen, geen wetenschap is; het is eerder misbruik van het idee van wetenschap om de massa's te manipuleren, te verwonden en te doden terwijl er enorme winsten gemaakt worden. Echte wetenschap is daarentegen niet dogmatisch. Het in twijfel trekken van de wetenschap is hoe wetenschap werkt.

Verslag van het evenement door Bright Light News

Een van Canada's beste echte journalisten Gord Parks van Bright Light Nieuws de conferentie. Hier is zijn eerste artikel en foto's van het evenement. Gord had het erg druk met interviews met veel van 's werelds experts; dus we kunnen meer geweldig Betere Weg materiaal van Bright Light News in het vooruitzicht zien.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands