Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Hoe de Covid "Vaccins" het immuunsysteem verlammen | Deel 3 van 5

Antilichaam afhankelijke versterking

Over deze video

Hier is de derde van vijf korte video's waarin wordt uitgelegd hoe de gedwongen covid-injecties het immuunsysteem van hun slachtoffers beschadigen, waardoor zij kwetsbaarder worden voor: coronavirussen en andere infecties, alsmede kanker. Kennis is macht. In deze derde video leg ik uit hoe Antilichaam Afhankelijke Versterking werkt: een proces waarbij de antilichamen die geproduceerd worden als reactie op de covid injecties paradoxaal genoeg coronavirussen in staat stellen om ernstigere infecties te veroorzaken met een hoger sterftecijfer.

Bedankt IJzeren wil en sterk en vrij Canada voor de samenwerking om deze 5-delige serie te produceren.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands