Dr. Mark Trozzi

Anita Krishna, de klokkenluider van Global News, interviewt Dr. Trozzi.

De covid waarheid en gerechtigheid beweging groeit snel! We nemen onze wereld terug, en streven naar gerechtigheid voor de misdaden van de covid tegen de mensheid.

Ik ben erg blij dat ik deze geweldige ontmoeting en dit geweldige gesprek heb gehad met Anita Krishna. Zij is de voormalige directeur van Global News die hun leugens en propaganda verwierp. Zij heeft de waarheid omarmd, de consequenties aanvaard, is toegewijd aan echte eerlijke journalistiek, en het helpen bereiken van gerechtigheid terwijl zij de rechtsstaat en de mensenrechten terugbrengt in onze samenleving.

Hier hebben twee klokkenluiders, Anita Krishna en ik, een levendig, leuk, maar intens gesprek waarvan ik denk dat u zult genieten.

Over dit interview schreef Anita Krishna:

"Hier is een deel van een gesprek dat ik had met Dr. Mark Trozzi, MD, ER-arts, over de W.H.O en hun pogingen om de volledige controle te krijgen over soevereine naties. Nee bedankt, we willen niet dat zij ons vertellen wat we moeten doen... zoals de recente geschiedenis ons laat zien, hebben ze niet het beste met ons voor. We kunnen hier iets aan doen, alstublieft kijk naar de link op Dr. Trozzi's website. Met een paar klikken kunnen we rechtstreeks een boodschap sturen naar de WHA en de WHO, en "nee" zeggen. Leg uw boodschap vast."

Anita kwam op voor de waarheid, werd ontslagen bij Trudeau's Global News propagandisten, en werkt nu hard om de covid misdaden tegen de mensheid te stoppen. Zij bedrijft echte journalistiek, wat een van de essentiële grondslagen is van een functionerende vrije en eerlijke democratie.

Haar Rumble kanaal is de moeite waard om je op te abonneren: https://rumble.com/user/AKStraightSpeaks

Global News voedt zich met uw gestolen belastinggeld van Trudeau. Anita Krishna vertrouwt op onze hulp. Ze heeft kinderen te voeden en hoopt haar huis te kunnen behouden terwijl ze vecht voor onze toekomst. We kunnen helpen haar werk te steunen via Paypal, Etransfer naar [email protected], of GiveSendGo.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands