Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Hoe de Covid "Vaccins" het immuunsysteem verlammen | Deel 2 van 5

Blokkeert het aangeboren immuunsysteem en voorkomt de evolutie ervan, vooral bij kinderen. Oorspronkelijke Antigene Zonde

Over deze video

Hier is de tweede van vijf korte video's waarin wordt uitgelegd hoe de gedwongen covid-injecties het immuunsysteem van hun slachtoffers beschadigen, waardoor zij kwetsbaarder worden voor: coronavirussen en andere infecties, alsmede kanker. In deze tweede video leggen we uit hoe de injecties de aangeboren werking en evolutie van het immuunsysteem verstoren, vooral bij kinderen. "Oorspronkelijke Antigene Zonde" wordt uitgelegd. Kennis is macht. Bedankt voor het bestuderen van de wetenschap en het delen van de kennis.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands