Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Blijf op je doel (WHO) en lach wat af

Het doelwit is de WGO. Maar Iron Will heeft ook wat lachwekkends en inzichten voor ons

Ik raad ten sterkste aan dat we bij ons doel blijven; het doelwit is de WHO. Laten we alstublieft allemaal eisen dat onze gekozen regeringsvertegenwoordigers zich krachtig tegen de WHO verzetten, het amendement op de IGR blokkeren, het Verdrag inzake paraatheid voor pandemieën verwerpen; de WHO verlaten, ontmantelen, onderzoeken en vervolgen. Laten we onze ambtenaren eraan herinneren dat we toekijken, en dat ze spelen met onze levens en die van onze kinderen. Zie De post van gisteren voor actuele details over het stoppen van de WHO. We zullen u de komende dagen meer middelen geven, maar laten we maximale creativiteit gebruiken met wat we vandaag hebben om te helpen de Wereldgezondheidsorganisatie te castreren en te beëindigen.

Laten we onszelf ook kracht geven, en de moed erin houden met wat geestige humor en inzichten. Kijk naar de laatste aflevering van "That Friday Show" van Strong and Free Canada. De nieuwe show heeft zijn draai gevonden!

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands