Dr. Mark Trozzi

Blijf op je doel (WHO) en lach wat af

Het doelwit is de WGO. Maar Iron Will heeft ook wat lachwekkends en inzichten voor ons

Ik raad ten sterkste aan dat we bij ons doel blijven; het doelwit is de WHO. Laten we alstublieft allemaal eisen dat onze gekozen regeringsvertegenwoordigers zich krachtig tegen de WHO verzetten, het amendement op de IGR blokkeren, het Verdrag inzake paraatheid voor pandemieën verwerpen; de WHO verlaten, ontmantelen, onderzoeken en vervolgen. Laten we onze ambtenaren eraan herinneren dat we toekijken, en dat ze spelen met onze levens en die van onze kinderen. Zie De post van gisteren voor actuele details over het stoppen van de WHO. We zullen u de komende dagen meer middelen geven, maar laten we maximale creativiteit gebruiken met wat we vandaag hebben om te helpen de Wereldgezondheidsorganisatie te castreren en te beëindigen.

Laten we onszelf ook kracht geven, en de moed erin houden met wat geestige humor en inzichten. Kijk naar de laatste aflevering van "That Friday Show" van Strong and Free Canada. De nieuwe show heeft zijn draai gevonden!

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands