Dr. Mark Trozzi

De WGO stoppen, en een betere toekomst opbouwen

Dr Tess Lawrie en Dr Mark Trozzi op Bright Light News

Dr. Robert W. Malone, virologist [from German Wikipedia, version in ...
Dr Robert Malone

Dr. Robert Malone beschreef Dr. Tess Lawrie onlangs als "een COVID-held met een krachtige visie". Hij werkte uit "Wat me het meest opvalt aan Tess is haar niet aflatende positiviteit in het aangezicht van de duisternis. Ze zit in de loopgraven met de rest van ons, bebloed en gekneusd, maar ze is ook een van degenen die glimlacht en wijst naar de dageraad. We hebben mensen als Tess nodig om ons eraan te herinneren dat we niet alleen strijders zijn, maar ook architecten van de toekomst."

Ik ben zeer vereerd om te werken naast Dr Lawrie in het stuurcomité van de Wereldraad voor Gezondheidde non-profitorganisatie die zorgt voor een sterke wereldwijde coördinatie om ethische wetenschap en mensenrechten terug te brengen in onze samenlevingen.

Net als Dr Lawrie, deze Helder Licht Nieuws interview balanceert: een hard realistisch onderzoek naar de enorme en toenemende bedreigingen van de WHO voor ons allen; met betere plannen en visies voor onze toekomst.

Hoe kunt u actie ondernemen:

The 30 Best Industries in Tech If You Want to Exit Right Now

Waar we mee te maken hebben

Wat de WHO betreft, is er de komende dagen meer nieuws en actie op komst. In aanvulling op hun Verdrag inzake paraatheid voor pandemieën (voor meer informatie zie: One, twee, drie, vier), die wij samen met u al hebben proberen tegen te houden, heeft de WHO stilletjes een andere, snellere weg ingeslagen naar een permanente werelddictatuur. Dit is de Wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregelingwaarover over 12 dagen (22-26 mei) in Genève wordt gestemd door slechts één of twee personen die elk van de 194 landen "vertegenwoordigen". De wijzigingen van de IGR zijn bedoeld om een einde te maken aan de nationale soevereiniteit en om permanente dictatoriale bevoegdheden te geven aan de WHO onder het corrupte bewind van haar algemeen directeur Dr Tedros. We werken aan het pas onthulde IHR wijzigingsplan van de WHO dat een aanslag is op onze vrijheid. Houdt u de komende dagen rekening met meer informatie en actieplannen.

Wat te doen?

Vandaag moedig ik alle mensen over de hele wereld aan om onmiddellijk contact op te nemen met uw vertegenwoordigers van de federale regering. Canadezen kunnen onze MP's vinden hier. Onze boodschap is duidelijk. De WHO is niet te vertrouwen. Wij roepen op tot onmiddellijke stopzetting, defund, en onderzoek van de WHO.

Return of Parliament dominated by debates of yesteryearGeef onze ambtenaren opdracht zich krachtig te verzetten tegen het WHO-Verdrag inzake paraatheid voor pandemieën, alsmede tegen hun achterdeur naar de macht in de vorm van de binnenkort in te dienen amendementen op de IHR. Elke geïnformeerde en ethische politicus moet zich krachtig tegen de WHO verzetten.

Mensen overal, eis alstublieft hartstochtelijk dat de WHO wordt gedefungeerd, opgeheven, onderzocht en vervolgd. Onze levens hangen hiervan af.

Mag ik oprecht voorstellen dat we deze politici laten weten dat we toekijken, en dat elke daad die de WHO steunt, hun zogenaamde "verdrag", of de IHR amendementen, een daad van gewelddadige agressie is tegen onszelf, onze families, kinderen, en nakomelingen. Genoeg is genoeg, laten we op onze knieën gaan en een einde maken aan de WHO.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands