Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Optimisme, maar geen waanideeën. Update van Dr Trozzi

Korte videoboodschap waarin onze huidige situatie en strategieën worden beoordeeld

Het is nu meer dan twee jaar geleden sinds de lancering van de covid-misdaden tegen de menselijkheid, en bijna anderhalf jaar sinds ik de corrupte medische industrie van Ontario verliet, afscheid nam van mijn inkomen, en al mijn tijd, energie en middelen inzette voor deze strijd.  

Ik blijf volledig toegewijd. Hier is mijn korte openhartige situatie update.

Ik waardeer uw tijd en steun.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands