Dr. Mark Trozzi

WCH leiders over de dringende noodzaak om de WHO te ontmaskeren en te stoppen

Terwijl de WHO strategieën uitwerkt om de mensheid verder tot slaaf te maken, werken wij aan het stoppen van hun misdaden, het verankeren van de mensenrechten en het herstel van de rechtsstaat.

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft een grote agendamaar het gaat niet om het verbeteren van je gezondheid. De WHO is een volledig corrupte organisatie in het hart van de misdaden tegen de mensheid. Terwijl we de daders van de WHO zouden moeten ontmaskeren, elimineren en onderzoeken, zijn ze in stilte een strategie aan het uitstippelen om hun autoriteit uit te breiden, en een permanente wereldwijd dictatuur. Klinkt dat te vreemd om waar te zijn? Of weet je dat al, en wil je helpen deze schurken te stoppen? 

Hoe dan ook, ik hoop dat je iets hebt aan dit gesprek met Dr Sam Dube over de Vijfde Doctorwaaronder mijn collega lid van het stuurcomité van de Wereldraad voor Gezondheid Dr Katarina Lindley van de VS, JCCF Constitutioneel Advocaat en medevoorzitter van de WCH Commissie Juridisch Activisme Michael Alexander, en ikzelf Dr. Mark Trozzi.

Een van de grootste bedreigingen voor ons bestaan en de toekomst van onze kinderen is de Wereldgezondheidsorganisatie. Zij keren zich op dit moment tegen ons allen. We moeten onze intergenerationele passie om te overleven en vrij te zijn, richten tegen de WHO.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands