Dr. Mark Trozzi

Universiteit van Toronto voedt de haat met wetenschappelijke fraude

Vorige week produceerden David Fisman en de CMAJ junk science die de haat tegen de "unvaxxed" bevorderde. De nep media gingen ermee aan de haal. Laten we het stoppen.

Dr Kiirsten Patrick
Dr David Fisman

Dr Kiirsten Patrick is de nieuwe hoofdredacteur van het Canadian Medical Association Journal. Dr David Fisman is hoogleraar epidemiologie aan de Universiteit van Toronto. Wat de covid-agenda en de industrie betreft, omvat Fismans belangenconflict onder meer dat hij in adviesraden heeft gezeten met betrekking tot griep- en SARS-CoV-2-vaccins voor Seqirus, Pfizer, AstraZeneca en Sanofi-Pasteur Vaccines.

Op 25 april 2022 publiceerde de CMAJ dit artikel van Fisman, Amoako, en Tuite: Effect van vermenging van populaties tussen gevaccineerde en niet-gevaccineerde subpopulaties op de dynamiek van infectieziekten: implicaties voor de overdracht van SARS-CoV-2

Gegevens uit de echte wereld blijven aantonen dat de zogenaamde covarin-"vaccins" infecties of overdracht niet tegenhouden, en zeer gevaarlijk zijn. Alleen al in de eerste zes maanden hebben deze injecties geleid tot meer VAERS-meldingen van sterfgevallen en andere schade dan alle vaccins voor alle ziekten bij elkaar gedurende alle dertig jaar samen. Pfizers eigen documenten onthulden dat 3% van de geïnjecteerde personen waren binnen 3 maanden dood, en nog eens 28% raakten ernstig gewond. Desondanks gaan het WEF, de WHO, Bill Gates en hun volgelingen door met het smeren van de handpalmen en het geven van handsteken.

Hoe past Fisman hierin? Het lijkt erop dat zijn meest recente opdracht was om de realiteit te weerleggen waaruit blijkt dat deze injecties al lang geleden hadden moeten worden stopgezet. Fisman produceerde een frauduleuze wetenschappelijke modelstudie. Hierbij zijn geen echte patiënten of statistieken betrokken, alleen zijn groepen wiskundige model. Dit model zit vol gebreken; met name Fisman maakte zijn berekeningen op basis van zijn "aanname" dat slechts 20% van de "ongevaccineerde" Canadezen natuurlijke immuniteit had. In werkelijkheid was de meerderheid van de Canadezen al in maart 2021 ongevoeligen die percentages zijn sindsdien gestegen tot 85-90%.

Gebruik makend van zijn "veronderstelling" dat slechts 20% van de "niet-gevaccineerde" Canadezen immuniteit voor coviden hebben, heeft Fisman een wiskundig model opgesteld dat lijkt aan te tonen: dat het infectierisico hoger is bij de "niet-gevaccineerden" dan bij de "gevaccineerden"; dat "niet-gevaccineerden" de dominante bron van covirusinfecties zijn voor de "gevaccineerden"; en dat zelfs binnen deze groepen de "niet-gevaccineerden" elkaar meer besmetten dan de "gevaccineerden" elkaar besmetten.   

Niets van dit alles is waar. Wanneer men de valse 20% natuurlijke immuniteitshypothese van Fisman vervangt door de 85% realiteit, blijkt dat het de zogenaamd "gevaccineerde" personen zijn die anderen het meeste risico laten lopen om covid te krijgen.

Nazi Propaganda Poster WOII

Het artikel van Fisman is niet alleen wetenschappelijke onzin die de CMAJ nooit had mogen publiceren, het bevat ook zeer krachtige retoriek waarin de "ongevaccineerden" worden veroordeeld en waarin gedwongen injecties en de schending van de mensenrechten worden gepropageerd. Op Fisman's CMAJ artikelNa zijn belachelijke "Resultaten" vindt u het ongebruikelijk enge gedeelte "Interpretatie" waar deze frauduleuze wetenschap wordt gebruikt als springplank voor het bevorderen van gedwongen injecties, alsmede marginalisatie en misbruik van niet-genetisch gemodificeerde mensen die weigeren zich te onderwerpen aan de gevaarlijke en onjuist voorgestelde injecties.

Big Pharma en de Covid agenda hebben veel marionetten! Fisman's valse wetenschap, die de Covid agenda en de gedwongen injecties ondersteunt, werd in de voetsporen van big pharma's media marionetten door het hele land en over de hele wereld verspreid. Hier zijn enkele voorbeelden:

Global News video getiteld: Ongevaccineerden verhogen risico op COVID-19-infectie bij gevaccineerden: studie

Dr Byran Bridle

Wetenschappelijke prostituees als Fisman zijn de pionnen van Big Pharma. Ik vraag me af of Fisman betaald wordt om de gevaarlijke covid injecties te promoten, evenals Andrew Hill was voor het belemmeren van een veilige covid behandeling?

Wij hebben slechts de tekortkomingen en het bedrog van Fisman en het recente artikel van de CMAJ aangestipt. Dr. Byran Bridle doet hier een uitstekend en meer gedetailleerd werk in zijn subartikel van 26 april getiteld: Fictie vermomd als wetenschap om haat te promoten.

Dr Bridle's artikel is de moeite van het lezen waard. Hij laat ons zien hoe we door het wetenschappelijk bedrog heen kunnen kijken, en ontmaskert de flagrante fraude. De dinosaurische media gebruiken Fisman's onzinwetenschap en leiden onze mede-Canadezen naar de slachtbank, terwijl ze de natie verdelen. Door de wetenschap te begrijpen, kunnen we anderen uit de matrix helpen.

Hier is een citaat uit Dr Bridle's artikel: "Als onderzoeker die veel wetenschappelijke artikelen heeft gepubliceerd en beoordeeld, kan ik u zeggen dat het artikel van Fisman, et al. het slechtste is dat ik ooit heb gezien. De 'peer reviewers' van dit artikel zouden zich moeten schamen voor het toestaan dat dit gepubliceerd wordt, en de redacteur nog meer. Als het Canadian Medical Association Journal dit artikel niet onmiddellijk intrekt, hebben zij zichzelf te schande gemaakt onder de wetenschappelijke uitgevers."

Ik raad ten zeerste aan het volledige artikel van Dr Bridle te lezen. Het is goed geschreven, en zeer inzichtelijk.

Wilt u actie ondernemen tegen deze nepwetenschap en het oproepen van de publieke opinie tegen niet-genetisch gemodificeerde mensen? Hier zijn een paar manieren om dat te doen:

1:

Eis dat de Universiteit van Toronto de fraude van Fisman onderzoekt: Dalla Lana School of Public Health, Health Sciences Building, 155 College Street, 6e verdieping, Toronto, Ontario, M5T 3M7 Tel 416-978-2058

2:

Eis dat CMAJ onmiddellijk een rectificatie van het artikel van Fisman publiceert: The CMAJ Group, 1410 Blair Towers Place, Suite 500, Ottawa ON K1J 9B9. Tel. 866-971-9171 [email protected]

CMAJ's mediacontact: Kim Barnhardt, Senior Strategist, Communicatie en Partnerships, 613-731-8610 x 8413 of [email protected]

3:

Kies een media organisatie die Fisman's haat propaganda promoot. Eis dat ze een rectificatie publiceren op hun voorpagina.

4:

Overweegt om de Verklaring van de Wereldgezondheidsraadbetreffende de gedwongen covid injecties aan Dr. Fisman, U of T's Dalla Lana School, de CMAJ, en/of elk ander mediakanaal dat de Fisman fraude promoot. Deze verklaring is ook een kennisgeving van burgerlijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid.  

(Dr David Fisman kan worden bereikt of gevonden op de U of T Dalla Lana School of Medicine hierboven vermeld)

Dank en zegen aan Dr. Byram Bridle voor zijn geweldige werk om Fisman's fraude bloot te leggen.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands