Tijd om ze op te sluiten!

Het is tijd voor een gevangenis. Hoe belangrijk is nieuwe informatie dat Pfizer/FDA gegevens over vaccinrisico's verborg nadat je de prik hebt genomen? Hoe belangrijk? Zoals mijn vriend Doug zou zeggen, behoorlijk 'f-in' belangrijk, stop Vax nu!

Ik kan het niet anders zeggen tegen de Amerikaanse, Canadese, Britse, Australische, alle mensen, dat deze vaccins ineffectief zijn, niet werken, en je doden; 4 ruiters van de Apocalyps

Under New CEO Albert Bourla, Pfizer Is Reshaping Itself
Albert Bourla, CEO van Pfizer

Albert Bourla, CEO Pfizer moet onder ede komen te staan en getuigen. Hetzelfde geldt voor Moderna's Bancel. Er is iets dat stinkt tot in de hemel met deze twee. Ze moeten getuigen met Fauci en Francis Collins, deze 4 Ruiters van de Apocalyps. Ze hebben inderdaad pest, hongersnood, dood en verderf gezaaid. Ik zal Walensky en Birx 2 extra ruiters maken.

Jullie zijn voorgelogen, jullie zijn allemaal voorgelogen op dag 1. Ik heb gezegd dat POTUS Trump ernstig is misleid en dat hij Fauci en Collins en Birx had moeten ontslaan; hun lockdown beleid heeft mensen gedood, kinderen gedood, en nu hun vaccin beleid, dit mRNA lipide nano deeltjes platform is verwoestend, moet worden gestopt.

Het nieuwe document dat Pfizer heeft gedumpt, zoals we nu te weten zijn gekomen, is verwoestender dan het oorspronkelijke document waaruit bleek dat er 1223 sterfgevallen waren, terwijl Pfizer zei dat er maar een handvol waren en zelfs toen zagen we meer sterfgevallen in de vaccingroep. Pfizer loog op dag 1. Nu leren we dat ze de mensen opzettelijk niet hebben verteld dat je de eerste dagen na de injectie vatbaar was voor infectie en niet buiten mocht komen. Elke actie die deze beesten ondernamen doodde mensen.

Telangana: 17 jails close as prisoner headcount goes downDit is wat je nu MOET begrijpen en daag de regering uit, daag de CDC, NIH, FDA, Fauci, Walensky, Biden, allemaal, Francis Collins, daag de Canadese regering en Theresa Tam en Howard Njoo, Dough Ford uit, allemaal hebben ze gefaald en hun injectiebeleid schaadde Canadezen, daag Doug Ford uit voor de sterfgevallen als gevolg van de lockdowns en injecties; ook allemaal onder Trump admin die dit deden, allemaal, want ze wisten en moeten geweten hebben dat de injectie bedrog was en schadelijk, ze wisten dat de initiële 95% relatieve risicovermindering een leugen was, de gegevens waren bedrog! Als wat zij deden sterfgevallen veroorzaakte, moeten we velen van hen opsluiten!

Wat komt er nu naar boven? Wat weten we op basis van de nieuwe Pfizer-gegevens die ze 75 jaar lang probeerden te verbergen?

1)

Nou, de oorspronkelijke werkzaamheid van het vaccin dat werd gebruikt om goedkeuring te krijgen was bewust overdreven. Ze logen. Als er een negatieve werkzaamheid is in de eerste 2 weken na de prik, dan moet dat worden meegerekend. Die gegevens zijn niet 'ongevaccineerd' maar het zijn de 'gevaccineerden'. We weten nu dat er geen rekening mee is gehouden en dat is verwoestend, want er is beleid gemaakt om de ongevaccineerden te straffen, terwijl de infecties, de SEH en de sterfgevallen in feite bij de gevaccineerden zaten en CDC, NIH en FDA dit wisten en logen. Het verborgen hielden. Fauci en Walensky moeten getuigen over waarom zij de definitie van gevaccineerd pas na de eerste 14 dagen maakten. Dit was absurd en onzinnig en eigenlijk bijna misdadig, want het werd gedaan om een misleidend verhaal te verspreiden en mensen te dwingen het vaccin te nemen.

2)

Alle verdere gegevens over infectie, ziekenhuisopname en sterftecijfers onder gevaccineerden versus niet-gevaccineerden zijn ook bewust onjuist. Frauduleus, een leugen. Gemaakt om te misleiden. CDC en NIH en Fauci deden dit. En Francis Collins, om een mislukte en gevaarlijke injectie te beschermen. Als er op enig moment sprake is van negatieve werkzaamheid als gevolg van vaccinatie, moeten die mensen worden geteld als GEVACCINEERD, in tegenstelling tot ONGEVACCINEERD. Het is zelfs mogelijk dat het hoogste percentage infecties (en ziekenhuisopnames en sterfgevallen) zich in de eerste week of twee na de injectie heeft voorgedaan, en dat deze mensen in de categorie ongevaccineerden in plaats van gevaccineerden zijn geplaatst om de ongevaccineerden er vreselijk en risicovol uit te laten zien. We hebben weer slechte gegevens, en dit was een opzettelijke verdraaiing. Op het moment dat iemand werd gevaccineerd, weten u en ik dat hij of zij in de categorie gevaccineerd had moeten worden ingedeeld. Op het moment dat iemand een boost kreeg, had hij ook in de boost-emmer moeten worden geplaatst. Dit is niet gebeurd. Walensky c.s. hebben daarvoor gezorgd en moeten worden gestraft voor deze fraude. De suboptimale fraude gegevens die we hebben zijn nog erger. De ongevaccineerden werden vervolgens op rampzalige en oneerlijke wijze gestraft ten gunste van de gevaccineerden. De ongevaccineerden werden besmeurd, belasterd, aangevallen. De gevaccineerden werden vervolgens oneerlijk gestraft ten gunste van de gestimuleerden. Enzovoort. De waanzin van de regering en CDC en NIH, Bourla, Fauci, Francis Collins enz. Oplichters IMO.

3)

Het belangrijkste is dat we nu zeker weten dat je de eerste week of zo na de prik kwetsbaar bent, en we hadden studies die dit aantoonden. Maar niemand was gewaarschuwd dat ze vooral in de eerste week of twee na de vaccinatie vatbaar waren voor infecties, en niet alleen voor het COVID-virus maar voor alle infecties/pathogenen, en dat ze heel voorzichtig moesten zijn. Het vermoeden is dat om dezelfde reden waarom het infectierisico toenam, het vermogen van iemands immuunsysteem om de infectie te bestrijden in de eerste week of twee weken ook afnam. Dus een dubbele whammy. Hoger infectierisico, EN slechtere resultaten van een vroege infectie na vaccinatie als gevolg van immunosuppressie. Dit is wat de echte Britse en Schotse gegevens lijken aan te tonen. Dat betekent dat er mensen door zijn overleden (je kunt het achtergrondpercentage schatten als je wilt en dat gebruiken om de extra sterfgevallen in de eerste week of twee na vaccinatie te berekenen). Dit gaat tot op de dag van vandaag door, en is zelfs nog zorgwekkender nu we bezig zijn met de vierde en vijfde vaccinatie, voor de mensen die het meeste risico lopen. En niemand vertelt hen dat ze de eerste twee weken na de vaccinatie een groot risico lopen. Vernietigend risico. Velen zijn gestorven door deze leugen van de CDC en FDA en NIH, om te liegen zodat je de waarheid over de injectie niet wist, hoeveel schade het aanrichtte.

4)

En nu is onthuld dat vreselijk belangrijke informatie opzettelijk werd achtergehouden voor de gevaccineerden, hoe kon dan ooit geïnformeerde toestemming worden gegeven als de gevaccineerden nooit volledig waren geïnformeerd? Dit is de sleutel. Alles wat deze mensen bij CDC en NIH deden was liegen en bedriegen. Fauci en Walensky en Bourla en zij allemaal, moeten verantwoordelijk worden gesteld. Het lijkt erop dat ze deze informatie al in mei 2021 hadden, dus waarom liet de regering Biden toe dat mensen op deze manier werden verwoest en kwetsbaar werden? Er was nooit een goede geïnformeerde toestemming. Dit was in strijd met de code van Neurenberg en mensen, artsen, zijn daarvoor opgehangen na WO II, zo ernstig is het.

Hoe belangrijk is deze nieuwe openbaring? Ik zou zeggen, en excuseer mijn taalgebruik, behoorlijk verdomd belangrijk. Zo verdomd belangrijk dat het de meest kritieke informatie van vandaag is en dat de injecties vandaag, nu, moeten worden gestopt en dat POTUS Trump de leiding MOET nemen. Belangrijker dan al het andere op dit moment, inclusief Oekraïne (vooral omdat daar ook zoveel BS over rondvliegt). Dit verhaal is belangrijker dan het verhaal over het achterhouden van gegevens door de CDC. Achterhouden van gegevens is heel erg, bewust liegen over de gegevens die je wel hebt is nog erger, vooral als er reële gevolgen aan verbonden zijn, waaronder het mogelijk en daadwerkelijk doden van mensen.

Dank je Doug voor onze pittige debatten, grote liefde.

Dr Alexander's website: https://www.drpaulalexander.com

Dr Alexander's substack: https://palexander.substack.com/

Dr Alexander's GiveSendGo inzamelingsactie: https://givesendgo.com/G2BC6

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands