Dr. Ryan Cole: Hoe de Covid "Vaccins" kanker veroorzaken

De patholoog van wereldklasse en pionier van de Covid-wetenschap legt uit hoe de injecties kanker veroorzaken; plus hij steunt de oproepen van de WCH om een einde te maken aan de WHO

Dr. Ryan Cole

Patholoog Dr. Ryan Cole bezit een zeer diep inzicht in coronavirus infecties, en de desastreuze gevolgen van de gedwongen covid injecties. Hij heeft autopsies verricht op vele injectieslachtoffers, en hun diverse orgaanweefsels onder de microscoop bestudeerd. Hij is een wereldleider in de technieken van immunoflourescentie-kleuring die de diepgaande microscopisch vandalisme veroorzaakt door spike-eiwitten in het lichaam van de injectieslachtoffers. Mensen zijn genetisch gemodificeerd (Zie: One en Twee) en hun eigen cellen produceren een hypertoxische gepatenteerde versie van het coronavirus spike-eiwit. De genetische modificatie lijkt permanent, en het spike-eiwit is veel duurzamer en giftiger dan een natuurlijk coronavirus spike-eiwit.

Dr. Cole is een geweldige leraar, en maakt diepgaande details makkelijk te begrijpen.

Voor onze vele vrienden die zijn voorgelogen of gedwongen tot de giftige opnamen, deelt Dr. Cole gefundeerd advies om de giftige effecten te helpen overwinnen. We bieden ook gedetailleerd advies hier en hier.

Dr. Cole weegt kort mee over één van de grootste vijanden van de mensheid, de Wereld Gezondheids Organisatie. Zijn analyse sluit aan bij het werk dat ik en anderen hebben verricht om deze verderfelijke organisatie te stoppen (Zie: One en Twee), evenals het kwade neef van het WEFen hun partners in covid-misdaden waaronder Gates, Fauci, en anderen. Ik ben blij dat dr. Cole het werk steunt dat we doen op het Wereld Gezondheidsraad om de WHO te stoppen.

Global and Mail Hoofdkantoor: 351 King Street East Suite 1600, Toronto, Ontario, M5A 0N1

Hier is de korte clip waarin dr. Cole zijn beoordeling van de WHO deelt.

Terwijl topwetenschappers als Dr. Cole de injecties ontmaskeren als ineffectief bij het voorkomen van covids, onveilig, kanker veroorzakend, en verantwoordelijk voor dramatisch toegenomen sterfte onder zowel jonge als oude mensen; blijven de Canadese, door de belastingbetaler gefinancierde, big pharma vriendelijke propagandisten van de Globe and Mail beweren dat de reden dat de "vaccins" niet werken, is dat sommige mensen ze niet nemen: Kijk hier eens naar: https://www.theglobeandmail.com/canada/article-unvaccinated-covid-risk-for-vaccinated-canada/

Dit Globe and Mail artikel is geschreven door Andrea Woo. Haar meningen verschillen sterk van die van Dr Coles.  Hier zijn haar kwalificaties.

Hier zijn Dr. Cole's kwalificaties.

Vindt u een van hen meer gekwalificeerd dan de ander op het gebied van de medische wetenschap?

De Globe and Mail zal een van de vele medeplichtigen zijn die straf- en civielrechtelijke vervolging zullen moeten ondergaan voor de schade die zij hebben veroorzaakt door deze dodelijke injecties. Als u in de buurt bent van het hoofdkantoor van de Globe and Mail, overweeg dan om hen deze aankondiging te geven. De Globe and Mail is gevestigd op 351 King Street East Suite 1600, Toronto, Ontario, M5A 0N1. Neem alsjeblieft notities en foto's en meld uw actie hier.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands