Dr. Mark Trozzi

Coronavirus boodschapper RNA creëert permanente veranderingen in de menselijke genetische code

Vergelijking van Monsanto's verleden, met Big Pharma's heden

Deep splicing plasticity of the human adenovirus type 5 ...
Adenovirus

De gedwongen covid-injecties die in de westerse landen worden toegediend zijn vormen van genetische "therapie". Sommige, waaronder Pfizer en Moderna, gebruiken lipide nanodeeltjes om gepatenteerd boodschapper-RNA voor een synthetische variant van het coronavirus spike-eiwit in de cellen van de slachtoffers te krijgen. Anderen, waaronder Astrazenica en Johnson and Johnson, gebruiken gemodificeerde adenovirussen van apen om DNA voor het kunstmatige spike-eiwit in de cellen van de slachtoffers te krijgen.

Pfizer en Moderna hebben het publiek herhaaldelijk misleid door te beweren dat de injecties veilig en effectief zijn, dat ze niet het hele lichaam binnendringen en dat ze de genetische structuur van de slachtoffers niet veranderen. Wij hebben eerder een deel van een groeiend bewijs gepresenteerd dat dit niet waar is, waaronder onderzoek met menselijke levercellen.

Ik wil mijn vriend en mede moedige covid waarheidsverteller, Dr Daniel Nagase, bedanken voor het delen van een ander artikel in verband hiermee. Het werd gepubliceerd in mei 2021 in de Proceedings of the National Academy of Sciences en is getiteld:

Omgekeerd getranscribeerd SARS-CoV-2 RNA kan in het genoom van gekweekte menselijke cellen integreren en in weefsel van patiënten tot expressie komen

door Liguo Zhang, Alexsia Richards, M. Inmaculada Barrasa , Stephen H. Hughes , Richard A. Young, en Rudolf Jaenisch

Wat deze studie aantoont

DNA TranscriptionDeze studie verklaart waarom sommige mensen coronavirus-mRNA blijven produceren lang nadat een infectie met een covirus is opgelost. Het toont aan dat het coronavirus mRNA omgekeerd getranscribeerd kan worden, oftewel in de genetische code van het DNA van de geïnjecteerde mens geschreven kan worden. Hierdoor ontstaat een permanente verandering in het subject, en kunnen zij coronavirusdelen blijven produceren op lange termijn, maar dan vanuit hun eigen, nu gemodificeerde menselijke genetische code. De term "Chimira" die in dit artikel wordt gebruikt, verwijst naar een levend ding dat is gemaakt door de genetische codes van meerdere afzonderlijke soorten of levensvormen te combineren: in dit geval een kruising van mens met coronavirus.

Theorievorming buiten deze studie

Bill Gates Steps Down From Microsoft Board - TECH FOE
Bill Gates

We hebben het al eerder gehad over de buigzaamheid van coronovirussoorten die hen geschikt maakt voor hun bewapening of "onderzoek naar functievermeerdering" waar Fauci, Gates, Big Pharma en anderen diep in geïnvesteerd zijn. Het zijn dergelijke bewapende "winst van functie" gepatenteerde door de mens gemaakte coronavirussen die zij ten minste eenmaal, mogelijk vaker, tegen ons hebben losgelaten sinds eind 2019.

Behalve dat zij hun virussen op ons loslaten, is datzelfde tuig nog meer geobsedeerd om ons te injecteren met verschillende stoffen, zowel aangegeven als niet aangegeven, waaronder de genetische code voor hun gepatenteerde, door de mens gemaakte coronavirus-spikeiwitten, met een verhoogde persistentie en toxiciteit.  

Bovenstaande studie toont aan dat zelfs bij besmetting met het coronavirus, coronovirus-mRNA kan worden gebruikt om overeenkomstig DNA te maken dat in ons menselijk DNA kan worden opgenomen, waardoor wij permanent worden gewijzigd, zodat onze eigen cellen doorgaan met het aanmaken van viraal mRNA en misschien ook van de eiwitten waarvoor zij coderen.  

Er zijn ook aanwijzingen dat geïnjecteerd synthetisch coronavirus-mRNA in de zogenaamde "vaccins" omgekeerd wordt getranscribeerd en in de permanente DNA-genetische code van de injectieslachtoffers wordt geschreven. Dit is aangetoond in andere studies met de Pfizer injectie.

We hebben eerder besproken dat bij laboratoriumanalyse van de gedwongen injecties (covid-"vaccins") er veel meer complex organisch materiaal in de injecties zit dan er op grond van de geclaimde hoeveelheid mRNA voor het gepatenteerde spike-eiwit niet in zou moeten zitten. Is dit alleen maar omdat de injecties zeer "vuil" of slecht gemaakt zijn, met veel willekeurige verontreinigingen erin? Een andere mogelijkheid is dat het niet verantwoorde complexe organische materiaal meer mRNA is dat de initiatiefnemers van de injecties ook in onze genetische code willen laten opnemen. Ik vermoed het laatste: opzettelijk extra genetisch materiaal, in plaats van willekeurige verontreinigingen. Als dit juist is, in het licht van dit en ander onderzoek dat het reverse transcriptase effect aantoont; dan zijn Bill Gates, Fauci en hun handlangers wellicht opzettelijk de genetische codes van hun slachtoffers aan het wijzigen. Niemand tekent daarvoor, wanneer ze hun mouw opstropen om het gedwongen en gedwongen zogenaamde "vaccin" te nemen.

Vergelijken wat er nu met mensen gebeurt met wat Monsanto al decennia lang met planten doet

Monsanto's "Promise" Not to Sue Farmers is Total Bunk ...Ik hoop dat de lezer op de hoogte is van Monsanto, een bedrijf dat herhaaldelijk is uitgeroepen tot het meest kwaadaardige bedrijf op aarde. Monsanto creëerde genetisch gemodificeerde planten die resistent zijn tegen glyfosaat, en andere biologische gruwelen op het gebied van voedselgewassen en zaden. Monsanto dringt routinematig velden van naburig land binnen met genetisch gemodificeerd stuifmeel. Hierdoor worden de erfgewassen van traditionele volkeren permanent veranderd en besmet. Vervolgens maakt Monsanto aanspraak op de gewassen van de mensen, waarvan de zaden voor altijd besmet zijn door hun genetische manipulatie.

Kort samengevat: Monsanto dringt binnen en vernietigt de traditionele gewassen en zaden van een boer. Vervolgens klaagt Monsanto de boeren aan voor het "gebruik" van hun gepatenteerde genen zonder licentie. De boeren verliezen hun traditionele zaadlijnen en worden ofwel gedwongen de landbouw op te geven, ofwel voor altijd Monsanto te betalen voor genetisch gemodificeerde zaden en hun "Frankenstein"-gewassen te verbouwen.    

Ik geloof in veel opzichten dat wat Monsanto al tientallen jaren met planten doet, grote farmaceutische bedrijven en hun handlangers nu met mensen doen: hen genetisch modificeren zonder hun medeweten en tegen hun wil.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands