Dr. Mark Trozzi

Grootste Ivermectine-proef ter wereld toont aan dat Ivermectine-profylaxe werkt

Plus wetenschappelijke corruptie door voorheen gerenommeerde tijdschriften aan het licht gebracht; en het belang van metanalyses uitgelegd.

Coronavirussen en ACE2 Receptoren

De gedwongen covid-19 injecties of zogenaamde "vaccins" zijn giftig en dodelijk. Ze voorkomen geen infectie en stoppen ook niet de overdracht van covid-19 varianten.

Intussen voorkomt het goedkope en veilige geneesmiddel ivermectine de ziekte en vermindert het het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen.

Dr. Lucy Kerr is de oprichter van Doctors for Life Brazilië. Op 4 april 2022 presenteerde Dr. Kerr de grootste ivermectine proef ooit in de wereld: Ivermectine profylaxe gebruikt voor COVID-19: Een stadsbrede, prospectieve, observationele studie van 223.128 proefpersonen met behulp van een "Propensity Score Matching aan de Algemene Vergadering van de Wereldgezondheidsraad. In deze proef werden veilige profylactische doses ivermectine aangeboden aan de bevolking van Itajai, Brazilië, van juli tot december 2020. De gebruikte profylactische dosis ivermectine bedroeg slechts 0,2 mg per kg gedurende twee opeenvolgende dagen, herhaald met tussenpozen van vijftien dagen. 159.561 personen werden in de analyse opgenomen: 113.845 (71,3%) ivermectinegebruikers en 45.716 (23,3%) niet-gebruikers. Ivermectine-profylaxe alleen verminderde het aantal infecties met 44%, het aantal ziekenhuisopnames met 56%, en het aantal sterfgevallen met 68%.

In deze WCH video, die begint op 17:20, onthult de Braziliaanse endocrinoloog Dr. Flavio Cadegiani, oprichter, voorzitter en medisch directeur van het Corpometria Instituut, de extreme vooringenomenheid en het schaamteloze bedrog dat wordt gebruikt door voorheen geloofwaardige medische tijdschriften. Dr. Cadegiani legt uit hoe nauwgezette studies die de voordelen aantonen van ivermectine en andere hergebruikte geneesmiddelen voor de behandeling van covid-19 worden afgewezen en onderdrukt; terwijl studies van slechte kwaliteit waarin wordt beweerd dat deze behandelingen ondoeltreffend zijn, worden gepromoot. Dit is wetenschappelijke fraude, met dood en verderf tot gevolg.

Waarom gebeurt dit? De "pandemie" noodtoestand, en de politieke agenda die deze dient, kan niet worden gehandhaafd in het aangezicht van een effectieve behandeling als ivermectine. Ook zou het erkennen van veilige en effectieve behandelingen voor covids een "noodtoestemming" voor de gevaarlijke experimentele genetische injecties die aan de massa's worden opgedrongen, onmogelijk maken.

Tot slot, om 35.00 uur, legt Dr. Tess Lawrie kort het belang uit van metanalyses, om te voorkomen dat er verwarring ontstaat door studies met negatieve conclusies ondanks positieve gegevens.

Dr. Kerr en Dr. Cadegiani beantwoorden vragen vanaf 40:00

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands