Dr. Mark Trozzi

Canadese Politie voor Vrijheid eist strafrechtelijk onderzoek voor Covid misdaden

Een gedetailleerd verslag en een verzoek om strafrechtelijk onderzoek bij de federale en provinciale autoriteiten

Politie voor Vrijheid is een internationale organisatie van actieve en gepensioneerde politiemensen en andere hulpverleners en burgers. De organisatie is opgericht als reactie op de covid-19 misdaden tegen de menselijkheid met de bedoeling de rechtsstaat en de mensenrechten terug te brengen in de samenleving.

Politie voor Vrijheid heeft een Canadese afdeling met afdelingen in meerdere provincies. De afdeling van mijn thuisprovincie Ontario wordt geleid door mijn gerespecteerde vriend en bondgenoot Vincent Gircy.  

Politie voor Vrijheid Canada heeft stuurde een gedetailleerde brief van 88 pagina's aan de politiediensten van Manitoba, waarin (in detail) een strafrechtelijk onderzoek wordt geëist en gerechtvaardigd naar ambtenaren van Volksgezondheid in Manitoba wegens vermeende covid-19-misdrijven. De brief is zeer verhelderend en bevat details over de wet, de eed en de plichten van de politie, statistieken van Health Canada, en een uitgebreide bijlage van regerings- en wetenschappelijke documenten.

De vermeende daders zijn niet beperkt tot, maar omvatten:

 • Dr. Teresa Tam;
 • Dr. Joss Reimer;
 • Dr. Brent Roussin;
 • Dr. Jazz Atwal;
 • Johanu Botha;
 • Don Leitch;
 • Brian Pallister;
 • Heather Stefanson;
 • Scott Johnston
 • Sarah Guillemard
 • Audrey Gordon
Niet-openbaar gemaakte leden van de volgende task forces van de regering van Manitoba:
 • Vaccin Task Force
 • Vaccin Medische Advies Tafel
 • Samenwerkings Tafels
 • Covid-19 Coördinatiecomité
Raadsleden van het College van Artsen en Chirurgen van Manitoba (CPSM):
 • Dr. Jacobi Elliot
 • Dr. Nader Shenouda
 • Dr. Brett Stacey
 • Dr. Daniel Lindsay
 • Dr. Chris Penner
 • Dr. Kevin Convery
 • Dr. Mary Jane Seager
 • Dr. Norman McLean
 • Dr. Wayne Manishen
 • Dr. Ravi Kumbharathi
 • Dr. Heather Smith
 • Dr. Eric Sigurdson
 • Dr. Roger Suss

De vermeende misdaden zijn:

 • ambtsmisdrijf
 • wangedrag in een openbaar ambt
 • samenzwering om zwaar lichamelijk letsel te plegen
 • samenzwering om een giftige en schadelijke stof toe te dienen om ernstig letsel en de dood te veroorzaken
 • grove nalatigheid doodslag
 • bedrijfs doodslag
 • corruptie
 • fraude
 • chantage
 • moord
 • samenzwering om moord te plegen
 • terrorisme
 • genocide
 • marteling
 • misdaden tegen de menselijkheid
 • valse opsluiting
 • meervoudige schendingen van het Canadese Handvest van rechten en vrijheden
 • oorlogsmisdaden
 • meervoudige schendingen van de Neurenberg Code 1947
 • meervoudige overtredingen van het Canadese wetboek van strafrecht
 • andere misdrijven die door het politieonderzoek zullen worden vastgesteld

De lezer wordt erop geattendeerd dat deze eis tot strafrechtelijk onderzoek gericht is op Manitoba, en dat de vermeende daders zich dus voornamelijk in Manitoba bevinden. Vergelijkbare beschuldigingen zouden echter evenzeer van toepassing zijn op parallelle personen in functies in andere provincies.   

Hier volgen enkele hoogtepunten uit het document:

 1.  Dit rapport steunt niet op de mening van "deskundigen" om een standpunt in te nemen. In dit rapport worden de feitelijke cijfers gebruikt zoals die door de regering zijn gepresenteerd, en deze statistieken bewijzen dat het verhaal over de pandemie onjuist is, en dat de mensen die het onjuiste verhaal hebben verspreid, wisten dat het onjuist was.
 2.  "de bedoeling van het rapport is de politie voldoende informatie te verschaffen om een strafrechtelijk onderzoek in te stellen. Aangezien de acties van de verschillende regeringen en overheidsinstanties doorgaan en in sommige gevallen deze acties van de regering nog steeds ernstige schade toebrengen aan verschillende personen in heel Canada, verwachten wij en verzoeken wij de politie onmiddellijke gerechtelijke bevelen tegen de regering te verkrijgen om deze voortdurende activiteiten, die zowel personen als onze maatschappij in haar geheel nog meer schade toebrengen, op te schorten. De gerechtelijke bevelen moeten van kracht blijven tot het onderzoek kan worden afgesloten.

Het volledige document is zeer goed geschreven, gemakkelijk te lezen en informatief. Bekijk het hier.

Wij zijn betrokken geweest bij andere acties om de politie in Canada te verzoeken of te verplichten hun eed af te leggen, de mensen dienen en beschermen, de hoogste wetten in het land handhavenen de wet gelijk toepassen op rijken en machtigenvolinclusief de politieke klasse.

Tot dusverre zijn we bedroevend teleurgesteld; het lijkt erop dat er geen noemenswaardige politie-actie is ondernomen tegen een van de Canadese daders van de vele covid-misdaden tegen de menselijkheid. Indien de politie in Manitoba geen serieus onderzoek instelt naar deze gedetailleerde criminele beschuldigingen, zal zij op flagrante wijze hun eed schenden en hun plichten verzaken, hetgeen voor iedereen zichtbaar zal zijn. In dat geval zullen we moeten erkennen dat de politie in Canada, net als de regeringen, de medische regelgevende instanties en vele andere instellingen, elke legitimiteit verloren hebben, en niet langer het volk dienen, noch de wet eerlijk en rechtvaardig handhaven. We zullen inzien dat we er alleen voor staan en ons moeten verenigen, in de corrupte en mislukte staat die eens Canada was.

Laten we bidden dat de politie in Manitoba aandacht schenkt aan dit verslag van Politie voor Vrijheid. Zij zullen de Canadese politie de weg wijzen naar de terugkeer van de rechtsstaat en de mensenrechten.

Doen zij dat niet, dan hebben zij alle legitimiteit verloren en moeten wij onder ogen zien dat Canada een mislukte en gecorrumpeerde staat is. We zullen strategieën ontwikkelen om te overleven, ons te verdedigen en de criminelen die onze regeringen en instellingen bezetten, te verdrijven.  

Er zijn nog veel meer geweldige bronnen op Canada's politie voor vrijheid.

Politie voor Vrijheid in Ottawa

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands