Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Michael Alexander & Dr Trozzi Vaccine Choice Canada evenement

Canadese grondwettelijke advocaat Michael Alexander, en Dr Trozzi met Vaccine Choice Canada April 13, 2022

Twee van de gevaarlijkste en wreedste organisaties ter wereld zijn het Economisch Wereldforum en de Wereldgezondheidsorganisatie. Dit zijn de centrale daders van de groteske misdaden tegen de menselijkheid. In stille achterkamerdeals manoeuvreren zij zich in machtsposities, van waaruit zij ons allen schenden. Het WEF en de WHO moeten in de schijnwerpers worden gezet, en bestreden worden met alles wat we hebben. Hier leggen de Canadese grondwettelijke advocaat en Dr Trozzi hun destructieve geschiedenis bloot, hun huidige machtsgreep, plus strategieën om hen te stoppen.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands