Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Australië | Covid Ondervraging Volledige videocollectie

"COVID ONDERVRAAGD" is een partijoverschrijdend onderzoek, onder leiding van senator Malcolm Roberts, naar de reactie van de Australische regering op COVID-19. Het werd gehouden op 23 maart 2022. Hier is de geïndexeerde videobibliotheek van de artsen, wetenschappers, deskundigen, economen, en andere mensen die spraken op het evenement. Dit omvat Dr Tess Lawrie, Dr Peter McCullough, Dr Kat LIndley, Dr Pierre Cory, Dr Robert Brennan en vele anderen).

Inleiding door Sen Malcolm Roberts:

Inhoudsopgave

De kosten van het negeren van echte wetenschap

De zakelijke en professionele kosten

"Vaccin" verwondingen

De tekortkomingen van regelgevende instanties (TGA, CDC)

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door dit formulier in te dienen geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing emails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands