Dr. Mark Trozzi

Broodnodige Kennis, Wijsheid & Begeleiding met Brian Peckford

Eerwaarde Brian Peckford spreekt recht met Bright Light News

"Ons land is de weg kwijt, we zijn ons morele kompas kwijt, en we zijn niet langer een democratische samenleving. Hopelijk kunnen we het herstellen, maar het zal een harde, harde strijd worden, om terug te krijgen wat we verloren hebben."Brian Peckford, medeauteur van het Canadese Handvest van Rechten en Vrijheden

Beschrijving door Dr Trozzi

Canada is een wetteloos land geworden. De machtige en vereerde Handvest van rechten en vrijheden wordt ontheiligd door Misdaadminister Trudeau en zijn vele medeplichtigen.

Wij zijn Bright Light News dankbaar voor dit uitzonderlijke recente interview met Canada's iconische kampioen van de mensenrechten en de rechtsstaat: de eerbiedwaardige Brian Peckford. Peckford was de premier van de provincie Newfoundland van 1979 tot 1989. Hij is de enige overlevende auteur van het Canadese Handvest van Rechten en Vrijheden, dat hij en zijn coauteurs in het Canadese grondwetpakket plaatsten, dat in 1982 in wet werd ondertekend.

Nu hij 79 jaar oud is, heeft Peckford zijn welverdiende rustige pensioen opgegeven, om harder dan ooit te vechten voor de rechten en vrijheden die in onze grondwet zijn verankerd, maar die door de dictatuur van Trudeau worden genegeerd en geschonden.

Premiere Peckford heeft een grondige kennis van geschiedenis, wetenschap, recht en politiek. Dit is een kans om te putten uit de wijsheid en kennis van een van onze grootste ouderen en leiders. Net als Peckford moeten we allemaal onze comfortzone verlaten en helpen ons land, onszelf en toekomstige generaties te redden; voordat het te laat is.  

Dank aan het team van Bright Light News voor het blijven produceren van eerlijke onderzoeksjournalistiek van hoge kwaliteit. Terwijl CBC en de rest van de MSM leugenaars gevoed worden met geld dat gestolen is van de belastingbetalers door de onderdrukkers, werkt Bright Light News met een mager budget van onze vrijwillige donaties die kan hier gemaakt worden of door overschrijving naar [email protected].

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands