Dr. Mark Trozzi

Rep Thomas Massie beschermt moeders tegen FBI-etikettering

Er zijn goede politici, die vechten tegen de moerasbeesten van Big Pharma in Washington. Kijk naar deze 4 minuten durende clip van Rep Thomas Massie spreken in het congres. Massie is sinds 2012 de vertegenwoordiger van de Verenigde Staten voor het 4e congresdistrict van Kentucky. Massie's korte toespraak herinnert ons er zowel aan wat gezond verstand is, als laat zien hoe corrupt onze vijand bezette regeringen en instellingen zijn geworden. Laten we onze landen en onze wereld terugpakken.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands