Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Rep Thomas Massie beschermt moeders tegen FBI-etikettering

Er zijn goede politici, die vechten tegen de moerasbeesten van Big Pharma in Washington. Kijk naar deze 4 minuten durende clip van Rep Thomas Massie spreken in het congres. Massie is sinds 2012 de vertegenwoordiger van de Verenigde Staten voor het 4e congresdistrict van Kentucky. Massie's korte toespraak herinnert ons er zowel aan wat gezond verstand is, als laat zien hoe corrupt onze vijand bezette regeringen en instellingen zijn geworden. Laten we onze landen en onze wereld terugpakken.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands