Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Rep Thomas Massie beschermt moeders tegen FBI-etikettering

Er zijn goede politici, die vechten tegen de moerasbeesten van Big Pharma in Washington. Kijk naar deze 4 minuten durende clip van Rep Thomas Massie spreken in het congres. Massie is sinds 2012 de vertegenwoordiger van de Verenigde Staten voor het 4e congresdistrict van Kentucky. Massie's korte toespraak herinnert ons er zowel aan wat gezond verstand is, als laat zien hoe corrupt onze vijand bezette regeringen en instellingen zijn geworden. Laten we onze landen en onze wereld terugpakken.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands