Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

11 april 2022 Dr. Trozzi is gastheer voor de algemene vergadering van de WCH

Vandaag, 11 april 2022, is Dr Trozzi gastheer van de Algemene Vergadering van de Wereld Gezondheidsraad om 14.00 uur EDT Toronto tijd. We zullen diepgaande bewijzen en analyses horen van de achterkamertjespolitiek die overal ter wereld plaatsvindt, die ons allemaal verraadt, nationale soevereiniteit en mensenrechten ondermijnt, en een dystopische autoritaire nachtmerrie creëert die we moeten stoppen. Meld je hier aan

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands