Dringende oproep tot actie. Help de WHO's volgende pandemie te stoppen

Voorkom dat de WHO valse publieke input gebruikt om hun volgende machtsgreep te rechtvaardigen.

De WHO zet haar complot voort om nog meer mensenrechten verpletterende macht, en heerschappij over uw leven (en dood) te consolideren, met hun "Pandemic Preparedness Treaty/Agreement". (zie: een, twee, drie, vier)

In klassieke globalistische stijl creëert de WHO een vernislaag van publieke inspraak, zodat ze kunnen zeggen dat we erom gevraagd hebben, terwijl ze het ons weldra op een heel nieuw niveau in de schoenen zullen schuiven.

De WHO heeft een webpagina waarop "belanghebbenden" een aanvraag kunnen indienen om gedurende twee minuten het woord te mogen voeren over deze kwestie, en de uiterste termijn om een aanvraag in te dienen is morgen, maandag 11 april 2022, om 12 uur 's middags (CEST), dat is 4 uur 's morgens (EDT) Toronto tijd. Hier vraagt u om twee minuten spreektijd voor de vraag: "Welke inhoudelijke elementen moeten volgens u worden opgenomen in een nieuw internationaal instrument inzake paraatheid voor en reactie op een pandemie?"

De WHO heeft ook een plek waar, in theorie, ieder van ons een maximum van 250 geschreven woorden kan "indienen", om onze gedachten te uiten over hun: "Pandemie Voorbereidingsverdrag/Overeenkomst."

Als u de onthullingen over de WHO en het WEF hebt gevolgd, dan weet u dat zij niet te vertrouwen zijn, en niet geïnteresseerd zijn in de bescherming van uw gezondheid. .

Hoe kunnen we voorkomen dat de WHO valse publieke input gebruikt om hun volgende grote machts- en geldgraai te rechtvaardigen?  

Dit is ons onmiddellijke kortetermijnplan en onze aanbeveling. U kunt zich voor een van beide of voor beide (spreken en schrijven) aanmelden op de website van de WHO. Bewaar een kopie van uw schriftelijke aanvraag. Als u zich aanmeldt om te spreken, maak dan een eenvoudige video- of audio-opname van wat u wilt zeggen.  

Binnenkort zullen wij een andere site met u delen waarop u kunt uploaden wat u schrijft en/of zegt. Daar zullen we een echt verslag hebben van de inbreng van het publiek, dat we allemaal kunnen delen en observeren. We zullen echte ongefilterde publieke opinie over de WHO en hun plannen mogelijk maken.

Naar mijn mening moeten we om te beginnen de WHO uit onze landen schoppen en ze geen cent van ons zuurverdiende geld meer geven. Ik wil ook uw mening horen en lezen. Dit echte openbare verslag zal de WHO ervan weerhouden om onze "inzendingen" van hun site te halen, te kiezen en te begraven.

Onderneem actie 1, 2 , of beide; wacht dan op meer details in de komende week.

Actie 1:    

Vraag hier uw spreekbeurt aan https://inb.who.int/ (scroll naar beneden op de pagina). De uiterste inzenddatum is morgen, maandag 11 april om 12 uur CEST, dat is 4 uur EDT Toronto tijd (dus vandaag is de dag voor deze vrienden).  

Actie 2:

Dien een schriftelijke bijdrage van maximaal 250 woorden in op de WHO-site hier  https://inb.who.int/home/written-submissions - de deadline is deze woensdag 13 april 5 PM CEST dat is 11 AM EDT Toronto tijd.  

Vergeet niet om uw schriftelijke inzendingen en/of een opgenomen bericht te bewaren. Wij zullen ervoor zorgen dat uw woorden en stem niet door de WHO worden begraven. U kunt ervan uitgaan dat u binnen een week of twee instructies zult ontvangen om uw stem op te nemen in de openbare verslagen van het volk.

Bedankt voor uw deelname, en het delen van dit actieplan. Gelieve nu te handelen.

Wij, het volk, zijn de legitieme autoriteit over ons leven en onze wereld.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: . U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands