Dr. Mark Trozzi

SAVAERS Zuid-Afrikaans rapportagesysteem over ongewenste voorvallen bij vaccins

Een VAERS door het volk, voor het volk.

Er is een institutionele doofpot (zie: een en twee) en van de schade en de dood (zie: een en twee) veroorzaakt door de gedwongen covid-injecties. Het South African Vaccine Adverse Event Reporting System (SAVAERS) is een onafhankelijk, vrijwillig, op het algemeen belang gericht rapportagesysteem voor de gevolgen van vaccins, dat is opgezet door het volk voor het volk. Het doel van SAVAERS is gezondheid, transparantie en verantwoordingsplicht. SAVAERS is een groot voorbeeld voor burgeractivisten over de hele wereld om de doofpotaffaire te omzeilen en transparantie te creëren over de toenemende sterfte en ziekte als gevolg van de zogenaamde coviene "vaccins".

Bekijk SAVAERS hier:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands