Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

SAVAERS Zuid-Afrikaans rapportagesysteem over ongewenste voorvallen bij vaccins

Een VAERS door het volk, voor het volk.

Er is een institutionele doofpot (zie: een en twee) en van de schade en de dood (zie: een en twee) veroorzaakt door de gedwongen covid-injecties. Het South African Vaccine Adverse Event Reporting System (SAVAERS) is een onafhankelijk, vrijwillig, op het algemeen belang gericht rapportagesysteem voor de gevolgen van vaccins, dat is opgezet door het volk voor het volk. Het doel van SAVAERS is gezondheid, transparantie en verantwoordingsplicht. SAVAERS is een groot voorbeeld voor burgeractivisten over de hele wereld om de doofpotaffaire te omzeilen en transparantie te creëren over de toenemende sterfte en ziekte als gevolg van de zogenaamde coviene "vaccins".

Bekijk SAVAERS hier:

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands