Wereldwijde kankercijfers exploderen na "vaccins" en worden verdoezeld

Dokters en wetenschappers op alle continenten melden hetzelfde. Een explosie van nieuwe en terugkerende kankers na covid injecties.

Meer informatie

De covid-injecties veroorzaken talrijke schaden aan het immuunsysteem (zie: een, twee, drie). Dit omvat de onderdrukking van kankerbestrijdende CD8 T-cellen (zie: een, twee) zoals aangetoond in 100% van mensen die voor en na de covid-injecties zijn getest.

Over de hele wereld melden artsen een explosie van nieuwe, zeldzame en terugkerende kankers na de injecties. Veel stabiele kankerpatiënten krijgen te maken met plotselinge terugkeer of snelle progressie, waarbij velen overlijden.

De doofpot is georganiseerd, inclusief de centralisatie van de "meldingssystemen voor ongewenste voorvallen en sterfgevallen" naar gecontroleerde globalistische entiteiten. Zo wordt veel Europese artsen nu verteld dat zij hun pogingen om ongewenste voorvallen en sterfgevallen te melden, moeten richten aan een entiteit van de Europese Unie, in plaats van aan provinciale of nationale autoriteiten.   

Duitse artsen krijgen te horen dat de statistieken over kanker nu met de hand worden bijgehouden, wat een zeer traag proces is, en dat het dus zes jaar zal duren voordat de gegevens van dit jaar te zien zijn.     

Het in de doofpot stoppen van kanker en andere ongewenste voorvallen en sterfgevallen, gaat van kwaad tot erger. Het omvat crematie van lichamen die zo snel mogelijk worden uitgevoerd voor post-injectie sterfgevallen; in wezen het verbranden van het bewijs. Zelfs de lichamen van jong gestorven slachtoffers worden binnen 2 dagen gecremeerd. Dit is absurd en voorheen ongehoord.

Naast kanker is een van de belangrijkste oorzaken van bijwerkingen en sterfte na injecties met covid spike-eiwitvergiftiging. SP-vergiftiging van organen en weefsels wordt aangetoond in autopsies of biopsies, door immunoflourescente kleuring voor spike-eiwitmaar er zijn maar weinig pathologie eenheden in de wereld die dit doen. Zoals patholoog Dr. Ryan Cole heeft uitgelegd "Je kunt niet vinden, wat je niet zoekt" .

De doofpot wordt steeds erger. Je moet om je heen kijken en je eigen ogen geloven.

Aanbevolen:  

https://drtrozzi.org/2021/06/04/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands