Dr. Paul Alexander ontmaskert de criminaliteit van de overheid, Pfizer en FDA

Inleiding door Dr Mark Trozzi

Herinnert u zich de US FDA wil 55 jaar nodig hebben om de documenten vrij te geven in verband met hun goedkeuring van het experimentele "vaccin" van Pfizer, ondanks het feit dat zij slechts 108 dagen nodig hadden om deze documenten te bestuderen en toestemming voor noodgebruik te geven voor deze nu snode injecties. Dankzij PHMPT (Volksgezondheid en Medische Beroepsbeoefenaren voor Transparantie) om deze zaak door te zetten en de FDA aan te klagen; een De federale rechter van de VS heeft bevolen dat de documenten in 8 maanden in plaats van 55 jaar openbaar worden gemaakt.

Hier zijn meer details over de Vrijgave van Pfizer-documenten.

De vierde en meest recente reeks vrijgegeven documenten, hoewel net als de andere zwaar geredigeerd, onthult dat Pfizer, de FDA en andere regeringen op de hoogte waren van de robuuste natuurlijke immuniteit die door vroegere besmetting was verkregen.

Nog schokkender is de onthulling dat Pfizer, de FDA, en soortgelijke regeringen over de hele wereld die deze gevaarlijke injecties goedkeurden, wisten dat het immuunsysteem van de geïnjecteerde personen onmiddellijk werd onderdrukt, hetgeen resulteerde in een verhoogd infectierisico in de week na de injectie. Niet alleen hielden de FDA en andere regeringen deze kennis geheim, zij creëerden frauduleuze systemen waarbij mensen pas 15 dagen na de injecties officieel als "gevaccineerd" werden aangemerkt. Dit betekent dat hun immuunsysteem bewust onderdrukt werd en dit veroorzaakte een toename van ziekte en sterfte onder de geïnjecteerde slachtoffers; maar dit werd verdoezeld door hen te etiketteren en te tellen als "niet-gevaccineerden" gedurende deze initiële, door injectie veroorzaakte periode van onderdrukte immuniteit.

De moorddadige implicaties hiervan, rechtvaardigen de rechtschapen tirade van Dr. Paul Alexander, PhD in zijn nieuwe artikel dat volgt:

Artikel door Dr. Paul Alexander

Pfizer's eigen studie toonde aan dat degenen die eerder besmet waren, beschermd waren tegen ernstige ziekte aka NATUURLIJKE immuniteit (met of zonder bewijs van eerdere besmetting); deze beesten bij Pfizer wisten van natuurlijke immuniteit

Pfizer wist ook dat het vaccin de kans op infectie binnen 7 dagen na vaccinatie verhoogde, Bourla wist het, Fauci wist het, Francis Collins wist het, Walensky wist het, deze oplichters...ze logen allemaal!
Dr. Paul Alexander, PhD

Is dit doodslag door nalatigheid?

Als deze beesten bij de farma, Pfizer en Moderna etc. aansprakelijkheidsbescherming zouden krijgen... PREP-wet immuniteit van aansprakelijkheid voor COVID-19-vaccinatorendoor Alex Azar begin 2020, hebben zij dan niet de voorwaarden van de overeenkomst geschonden om bijwerkingen e.d. te melden? Wordt hierdoor de aansprakelijkheidsbescherming niet teniet gedaan en kunnen we deze CEO's, wetenschappers en bedrijven alles ontnemen en velen opsluiten?

Deze beesten hebben het leven geriskeerd van onze politie en militairen, waarvan ik vrees dat velen gewond zullen raken en zullen sterven op korte, middellange en lange termijn. Ik zal u in een volgend bericht vertellen waarom.

Maar laten we ons concentreren op het onderwerp van vandaag. Nieuwe Pfizer document dump...de 2e...enorme enorme gevolgen!

Ten eerste, Phil Kerpen is slim, ik ben het niet altijd met hem eens, maar hij is slim. Ik hou van zijn evenwicht hier. Ik hou van veel van wat hij zegt.

Pfizer referentie waar we het over hebben. Ik wilde het niet over FOX hebben want voor mij is FOX hetzelfde als CNN, maar Tucker en Laura doen hun werk goed, nog steeds. Lof aan haar hier.

Ze wisten dat er voorbijgaande immuunsuppressie was. De witte bloedcellen werden gedurende 7 dagen na de injectie onderdrukt en kregen meteen COVID en velen werden erg ziek en stierven...ja, er was echt NEGATIEVE EFFICACIE en de injectie zorgde ervoor dat mensen besmet raakten en erg ziek werden en stierven...

ze hebben gelogen, ze hebben allemaal gelogen, CDC, NIH, NIAID, Pfizer enz. en Moderna hebben allemaal gelogen... al deze volksgezondheidsfunctionarissen, onze regeringen die we vertrouwden, hebben gelogen en moeten wettelijk ter verantwoording worden geroepen. We kunnen ze niet in een rechtszaal uit onze greep laten ontsnappen. Deze CDC en NIH beesten en artsen/clinici die geld kregen voor het doen van deze medeplichtige corruptie, die logen tegen hun patiënten, hebben mensen die de vax kregen niet verteld om thuis te blijven en te isoleren, want hun immuunsysteem werd onderdrukt en liep gevaar, nee nee nee, dus zij moeten ter verantwoording worden geroepen en worden opgesloten als dit waar is....U heeft NOOIT iemand gewaarschuwd om voorzichtig te zijn en 2 weken weg te blijven omdat het immuunsysteem onderdrukt en laag was. Als u ons dat had verteld, had u toegegeven dat er een echt probleem was en dat u risico liep door het vaccin...

ze hebben ons geleden, deze beesten in onze regeringen, deze onlogische, irrationele, absurde, onzinnige technocraten en opsluitingsgekken! deze televisie medische experts, eeuwig opschepperig en pure volslagen onzin en onzin pratend op COVID. gewauwel. kinderen opgesloten voor 2 jaar in raamloze kamers zelfs (Quebec)...mijn mening, sluit ze allemaal op! dit was geen simpele verspreking, 75 jaar lang willen verdoezelen en de gegevens verbergen, dit zijn misdadigers IMO. Is dit dood door nalatigheid? of iets dergelijks? mijn vriend Doug schijnt te denken en ik denk.

De CDC en NIH etc. veranderden de definitie van volledig ingeënt zijn naar de 15e dag na de inentingen, deze beesten, deze criminelen...waarom deden ze dit? zodat de infecties en sterfgevallen niet geteld zouden worden en zouden worden opgevoerd als in de 'ONGEVACCINEERD' zodat Walensky de leugenaar kon gaan zeggen dat het een pandemie van de ongevaccineerden was terwijl ze wist dat ze loog... ze wist dat ze de schade en sterfgevallen in de ongevaccineerden plaatsten om de gevaccineerde gegevens er goed uit te laten zien terwijl ze wisten dat het vaccin ineffectief was met een negatieve werkzaamheid en schadelijk. ze waren het allemaal, deze oplichters.... dokters en wetenschappers en vooral die van McMaster U in de wereld van de evidence-based medicine (EBM) zouden hun hoofd in schaamte moeten laten hangen nu ze medeplichtig blijven aan massale corruptie om vaccins aan te prijzen en nog steeds proberen de effectiviteit van vroegtijdige behandeling te ontkennen door nepstudies met suboptimale methoden uit te brengen...EBM is gestorven en zij, de EBMers, hebben het gedood...ze hebben hun eigen vakgebied gedood...uit zucht naar roem, subsidiegeld, het behouden van hun salarissen....Schandalig...alles voor geld...het zijn hoeren, geld hoeren, verkochten hun patiënten en het publiek voor geld. Het gebied van de geneeskunde, klinische geneeskunde, is dood. Geen respect voor deze mensen. Geen enkel.

Het is inderdaad schandalig omdat CEO Albert Bourla van Pfizer (Bancel van Moderna), FDA, CDC, NIH en FDA, ja de FDA, Hahn e.a., dit moeten hebben geweten, maar toch hebben deze corrupte mensen de gegevens naar buiten gebracht op een manier om te liegen en beleidsmakers en het publiek, dat alleen de waarheid wilde weten, te misleiden. Ze herschikten de definitie van 'gevaccineerd' om dit te bereiken. Deze oplichters.

Meer nadelige effecten en schade voor de jongere? Duh...ja, we hebben de CVST gezien, we hebben de fatale myocarditis gezien...

Ik wil dat er een behoorlijk gerechtelijk onderzoek wordt ingesteld en dat al hun geld wordt ontnomen als dat bewezen is en daar op basis van hun eigen documenten op lijkt, en dat velen in de gevangenis worden gezet voor dit wangedrag.

Ik daag ze uit, kom als groep, breng het hele CDC, NIH, breng Bourla van Pfsier en Bancel, en debateer met mij, praat met mij, praat met McCullough, praat met Risch, praat met Trozzi, praat met Bridle, praat met Malone, praat met Oskoui (hij zei wat we nu leren in juni 2020 Ingraham Angle over het vaccin en de gegevens, vooruitziend, briljant), praat met Tenenbaum, praat met Vanden Bossche, ja, kom met me praten....waar en wanneer je maar wilt, breng alles mee wat je wilt, kom praten met Theresa Tam en Howard Njoo van Canada's PHAC en Health Canada, vertel ons hoe jullie deze COVID en vaccin beslissingen hebben genomen, terwijl wat we zien in de Pfizer document dumps waarvan jullie hoopten dat ze 75 jaar verborgen zouden blijven, is dat jullie een stelletje ofwel onlogische onbekwame incompetente, academisch slordige mensen zijn, ofwel zeer onaangenaam. Ik neig naar het laatste.

Pfizer grove leugens, misdadig IMO

Brekend: Onlangs vrijgegeven documenten bewijzen dat Pfizer en FDA wisten van antilichaam-afhankelijke versterking bij gevaccineerden.

Links om Dr. Paul Alexander te volgen en te steunen:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands