Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr Katrina Lindley Beschermt en getuigt voor de kinderen

Inleiding

Dr. Katrina LIndley MD ontsnapte als jong volwassene uit communistisch Joegoslavië. Haar echte levenservaring onder een communistische dictatuur maakte haar wijs voor staatspropaganda en publiek bedrog. Zij is een gediplomeerd arts in Texas en moeder van vijf kinderen. Dr. Lindley zit in het stuurcomité van de Wereldgezondheidsraad, en is zeer betrokken bij onze huidige strijd voor waarheid, vrijheid en mensenrechten. Zij getuigde over kinderen en covid op 23 maart 2022 in een USA kruispartij onderzoek naar de reactie van de Amerikaanse regering op Covid-19. Dr Lindley onthulde: lockdown schade waaronder daling van het IQ en dramatische toename van zelfmoorden; maskerschade waaronder spraakgebreken en sociale achterstand; het lage risico en de milde ziekte van covid bij kinderen in combinatie met de grote immuniteit die zij van nature ontwikkelen; en de waanzin van covid 'vaccins' speciaal voor kinderen met bijwerkingen waaronder 1 op de 2680 jonge mannen die een ontstoken hart ontwikkelen (myocarditis, wat altijd ernstig is), en de verwachte steriliteit als gevolg van de ophoping van de injecties in eierstokken en testikels.

U kunt Dr Lindley volgen op haar website https://www.katlindleydo.com/

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands