Over naar de jeugd

Een kans voor jongeren van over de hele wereld om samen te komen en te helpen hun wereld beter te maken.

Over naar het Jeugd Logo

Over naar de jeugd is een internationale groep voor de samenwerking van mensen tussen 16 en 30 jaar. Het is een platform voor jonge visionairs die ernaar streven de wereld beter te maken. Over to the Youth zorgt voor verbindingen tussen jongeren en leraren die hen kunnen helpen in hun zoektocht te slagen.

Van Over To The Youth web site:

"Als je tussen de 16 en 30 jaar oud bent, kun je je aanmelden om deel uit te maken van ons jeugdteam. Als lid van Over to the Youth krijg je de kans om samen te werken met andere mensen die een gemeenschappelijk doel hebben, en vrienden te maken met gelijkgestemden van over de hele wereld. Jij, en of je team, zullen de mogelijkheid hebben om video's en artikelen te publiceren op overtotheyouth.com. Je zult ook worden aangemoedigd om nieuwe initiatieven te starten wanneer dat nodig is of bevorderlijk voor je missie, en OTTY zal dergelijke inspanningen ondersteunen indien goedgekeurd door de raad."

Pablo Lawrie

Verwijs jonge mensen die streven naar een betere wereld door om te kijken en eventueel over naar de jeugd.

Hier is een nieuw artikel van Over To The Youth, geschreven door Pablo Lawrie. Pablo is een universiteitsstudent in het Verenigd Koninkrijk, en is de zoon van de wereldberoemde medische wetenschapper en oprichter van de World Council for Health Dr Tess Lawrie. Het artikel is getiteld: Vroegtijdige behandeling en preventie van Covid-19.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands