Dr. Mark Trozzi

Ontmoet de Canadese klokkenluider Dr Christopher Shoemaker MD

Hier is Dr Peter Breggin's recente interview met de Canadese arts en waarheidsverteller Dr Christopher Shoemaker

Een zachtaardige toegewijde Canadese arts presenteert gegevens die een einde zouden moeten maken aan de COVID "vaccinatie" van kinderen wereldwijd. In dit interview met Dr. Breggin, begint Christopher Shoemaker MD met het beschrijven van de ongekende en rampzalige verboden op het geven van de juiste medicatie aan COVID patiënten. In de tweede helft presenteert hij een verbluffende reeks gegevens die aantonen dat het in feite kinderen en de maatschappij helpt als kinderen COVID oplopen, terwijl COVID "vaccins" dodelijk zijn, waardoor de sterftecijfers onder kinderen, jongeren en jonge volwassenen enorm stijgen. Blockbuster conclusies worden gepresenteerd met de kalmte van een ervaren en goed geïnformeerde arts. Als u dit interview bekijkt, weet u met zekerheid dat deze vaccins nutteloos zijn voor kinderen en jongvolwassenen, terwijl ze tragisch genoeg aanzienlijke percentages van hen doden.

Dr. Peter Breggin, die dit interview met Dr. Christopher Shoemaker afnam, is de auteur van "COVID-19 en de Global Predators: Wij zijn de prooi

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands