Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Ontmoet de Canadese klokkenluider Dr Christopher Shoemaker MD

Hier is Dr Peter Breggin's recente interview met de Canadese arts en waarheidsverteller Dr Christopher Shoemaker

Een zachtaardige toegewijde Canadese arts presenteert gegevens die een einde zouden moeten maken aan de COVID "vaccinatie" van kinderen wereldwijd. In dit interview met Dr. Breggin, begint Christopher Shoemaker MD met het beschrijven van de ongekende en rampzalige verboden op het geven van de juiste medicatie aan COVID patiënten. In de tweede helft presenteert hij een verbluffende reeks gegevens die aantonen dat het in feite kinderen en de maatschappij helpt als kinderen COVID oplopen, terwijl COVID "vaccins" dodelijk zijn, waardoor de sterftecijfers onder kinderen, jongeren en jonge volwassenen enorm stijgen. Blockbuster conclusies worden gepresenteerd met de kalmte van een ervaren en goed geïnformeerde arts. Als u dit interview bekijkt, weet u met zekerheid dat deze vaccins nutteloos zijn voor kinderen en jongvolwassenen, terwijl ze tragisch genoeg aanzienlijke percentages van hen doden.

Dr. Peter Breggin, die dit interview met Dr. Christopher Shoemaker afnam, is de auteur van "COVID-19 en de Global Predators: Wij zijn de prooi

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands