Dr. Mark Trozzi

Dr Paul Alexander update: Bewakers, Wetenschap & Antifa met AK's

Dr Paul Alexander's persoonlijke update

Dr Alexander blijft bij de mensenrechten bevorderende Freedom Convoy USA. Er zijn bedreigingen tegen zijn leven, maar hij blijft trouw aan de waarheid, de wetenschap, en het welzijn van de mensen. Dr Alexander spreekt niet alleen vaak in het openbaar, maar blijft ook zeer productief in zijn wetenschappelijk schrijven. Hij biedt gemakkelijke toegang tot up-to-date covide wetenschap die kan gevonden worden op zijn substack pagina: https://palexander.substack.com/

Dr Alexander heeft onlangs een contract van Pfizer afgewezen dat hem een miljoen dollar en 50.000 dollar per maand zou hebben opgeleverd; een contract dat hem de mond zou hebben gesnoerd. Hij heeft te maken gehad met toenemende gewelddadige bedreigingen, waaronder een AK47 dragende Antifa misdadiger in Maryland. Dr Alexander heeft nu gewapende beveiliging nodig om zijn zeer publieke, en onbetaalde dienst aan de mensheid voort te zetten. Om die reden heeft hij mij en andere bondgenoten in de covid waarheidsbeweging om hulp gevraagd om de bescherming van hemzelf en zijn familie te financieren. We kunnen hem financieel helpen door Abonneren of doneren op zijn subpagina of bij te dragen aan zijn GIveSendGo fondsenwervingspagina.

Orwell lezing 2022

Wij zijn ook bezorgd dat misleide autoriteiten worden ingezet tegen de meest moedige en ethische waarheidsvertellers zoals Dr Alexander. Biden heeft verordend dat de waarheid vertellen over alles wat met covids te maken heeft een daad van binnenlands terrorisme is.

Dr Paul Alexander's covid wetenschap update.

Dr Alexander heeft onlangs zijn verslag over de meest recente gegevens van het VK over runderachtigen gepubliceerd. Hoogtepunten uit Dr Alexander's analyse voor de 9e en 10e week van 2022 zijn:

Alle gegevens ondersteunen onze voortdurende roep om deze verdomde injecties volledig te stoppen.

90% van de mensen die spoedeisende hulp nodig hadden of aan covid overleden, waren mensen die drievoudig waren geïnjecteerd, nadat zij hun derde of "booster"-injectie hadden gekregen.

Meer injecties leidt tot meer gevallen, ziekere patiënten en meer doden.

Uit de gegevens blijkt ook dat de infectiepercentages met de milde omicron-variant niet alleen dalen bij de natuurlijke niet-geïnjecteerde mensen, maar ook bij de injectieslachtoffers. Hier is een sterke theorie over waarom dat is. Het heeft te maken met de interferentie van de injecties in het aangeboren immuunsysteem, en hoe dit negatieve effect van de injecties, is verminderd door de evolutie van de omicron spike proteïne.   

Het virus heeft zijn spike-eiwit ontwikkeld als reactie op de injecties. Daarom hebben de kunstmatige, door injecties geïnduceerde antilichamen minder bindingscapaciteit voor het spike-eiwit van de huidige omicron-variant. Dit betekent dat de kunstmatige antilichamen een van hun toxische effecten verliezen, namelijk binding aan de virale spike-eiwitten zodat zij niet kunnen worden ingeschakeld door het aangeboren immuunsysteem. Dit betekent dat de geëvolueerde omicron-variant de kunstmatige antilichamen vermijdt, waardoor het aangeboren immuunsysteem zijn werk weer kan doen en de omicron-variant vernietigt. Dr Alexander waarschuwt vooral tegen het nemen van nieuwe zogenaamde "vaccins" die de grote farmaceutische bedrijven zouden kunnen ontwikkelen voor omicron of andere varianten die opduiken. Dergelijke injecties zouden opnieuw de vitale functie van het aangeboren immuunsysteem verstoren.

Uit de COVID-gegevens van week 10 in het VK, tot en met 6 maart, blijkt dat de negatieve werkzaamheid aanhoudt, met > 18 jaar een hogere infectie; vergeleken met week 9; de sleutel is de krachtige rol van het INNATE immuunsysteem

Door Dr Paul Alexander, PHD
Dr. Paul Alexander, PhD

We zien opnieuw negatieve werkzaamheid, en de rol van de oorspronkelijke antigene zonde (ik noem het "dodelijke" antigene zonde) en AMVE/ADE (antilichaam gemedieerde virale versterking).

Belangrijkste bevinding: gevaccineerden en met name voor de 3e booster-prik, omvatten ongeveer 90% van ER en sterfgevallen, ten opzichte van de niet-gevaccineerden. Door vaccinatie raakt u niet alleen besmet, maar neemt ook het risico op een ernstige afloop (ziekenhuisopname en overlijden) toe.

Links om Dr. Paul Alexander te volgen en te steunen:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Help de boodschap te verspreiden:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands