Geschiedenis van Justitie: Mussolini

Running Out Of People To Call 'White Supremacist ...
Justin Trudeau

Terwijl wij de covid-misdaden tegen de menselijkheid hebben doorstaan, zijn er enkele zeer duistere politieke figuren opgestaan. Dit zijn de nieuwe dictators; vijanden van het volk, vijanden van mensenrechten en vrijheid.

Misdaad Minister Trudeau is geworden wereldberoemd als schender van mensenrechtenhij is   decadent met geld van de belastingbetaler, ongevoelig, technisch ongekwalificeerd, en corrupt. Hij heeft minachting voor de mensenrechten en de hoogste wetten.

Er zijn soortgelijke WEF vlees marionetten in regeringen over de hele wereld die ook opereren om hun toegewezen landen te vernietigen en te onderwerpen. In Canada zien we hoe kerkdienaars worden opgesloten voor het uitvoeren van hun heilige plichten zoals het voeden en bedienen van daklozen. Toegewijde en ethische artsen en wetenschappers worden vervolgd omdat zij zich verzetten tegen de misdaden van eugenetica, sterilisatie en economische en politieke slavernij. We leven in een tijd van biologische apartheid. Mensen worden uit de samenleving verbannen en hun basisrechten worden ontzegd, zoals het recht om te werken, te vergaderen, zich vrij te bewegen, hun gezicht te laten zien, voor hun mening uit te komen, of overheidsagenten ervan te weerhouden hun kinderen met giftige, verkeerd voorgestelde stoffen in te spuiten.  

Wij zien hoe onschuldige mensen worden misleid, onderdrukt en misbruikt, terwijl de moedigsten onder hen het doelwit zijn van moderne onderdrukkende dictators.

Ondertussen lijken de meest boosaardige leiders in de covid-misdaden tegen de mensheid gewoon door te gaan met hun decadente levens, en lijken zij repercussies voor hun slechte daden te ontlopen. In Canada, ondanks duizenden strafrechtelijke klachten tegen Misdaad Minister Trudeaueen lange lijst van misdragingen, en zijn metaforische mictureren op de Canadees Handvest van Rights and Freedoms; we zien hem nog steeds schijnbaar vrij en de macht hanterend van onze federale regering. Hij leeft decadent op de rug van de belastingbetaler, terwijl de economie in een neerwaartse spiraal terechtkomt, mensen onder dwang worden vergiftigd, en de onmondigen hun broodwinning wordt ontnomen.

Martin Luther King

Dit is frustrerend. We hebben een natuurlijk verlangen om in een rechtvaardige wereld te leven. Zoals Martin Luther King leerde, een liefdevolle samenleving vereist rechtvaardigheid.

"Macht zonder liefde is roekeloos en beledigend, en liefde zonder macht is sentimenteel en anemisch. Macht op zijn best is liefde die de eisen van rechtvaardigheid ten uitvoer brengt, en rechtvaardigheid op zijn best is macht die alles corrigeert wat tegen de liefde ingaat." - Martin Luther King Jr.

Het is langs deze lijnen, dat ik nadenk over grote gebeurtenissen van gerechtigheid in onze geschiedenis. Tijden waarin de meest kwaadaardige en misbruikende overheersers voor het gerecht werden gebracht. Het verwarmt het onderdrukte hart om aan gerechtigheid te denken. Gerechtigheid is de weg naar vrijheid. Gerechtigheid is de remedie tegen coviditeit.

De opstand en bevrijding van het Roemeense volk in 1989 van Nicolae Ceausescu brengt ons hoop; zo ook de omverwerping van Benito Mussolini, de Italiaanse dictator van 1922 tot 1943.

Ik denk er al maanden over om u over Mussolini te schrijven. Ik heb echter nooit de tijd gevonden om dit werk af te maken, omdat ik me op vele fronten moet verzetten tegen de misdaden van de covidisten.

Mussolini aan de macht
Einde van Mussolini

Ik was erg blij vandaag te ontdekken dat mijn vriendin Chanda Vikash van GAIA, de Global Academy of Indigenous Activism in India, zich over dit onderwerp heeft laten inspireren, en een uitstekend artikel over Mussolini heeft geschreven dat spreekt tot onze tijd, onze schreeuw om gerechtigheid, en de strijd tegen hedendaagse covid-agenda dictators, zoals Trudeau.

Dank aan Chanda voor het maken van dit beknopte inzichtelijke historische artikel en het met ons te delen.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands