Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Covid "Vaccin" Tragedie in India

De statistieken van dood en schade door de gedwongen covid injecties zijn onthutsend. Toch is elke individuele tragedie binnen die statistieken een kostbaar leven dat verloren is gegaan, een familie die rouwt, een gat in het hart van een geliefde.

Hier deelt een vader het verhaal van de dood van zijn dochter door gedwongen injectie en verwaarlozing.

Karunya was 20 jaar oud toen ze werd gedood door een injectie. Deze gezonde en intelligente jongedame stierf drie weken nadat ze de eerste Astrazenica Covishield-injectie had gekregen. Onze vriendin Chanda ontmoette de nabestaanden in Coimbatore - haar moeder Suzini, vader Venugopalan Govindan en jongere broer Kartik. Zij was niet alleen een vrolijke en levendige levensader van de familie, zangeres van karnatische muziek, veena- en tabla-speler, maar ook een kritisch denker. Het laatste boek dat ze had gelezen was '1984', zoals haar moeder me passages liet zien die ze had onderstreept.

Hier is een interview door Chanda Vikash van GAIA met haar vader, in Coimbatore, in januari eerder dit jaar.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands