Dr. Mark Trozzi

769 atleten stortten in het afgelopen jaar in

Wie zegt dat de injecties niet werken?

Natuurlijk stoppen ze de infectie of overdracht van covid niet. Maar, ze zijn vernietigende immuunsystemenstimulerend de evolutie van nieuwe variantenen records vestigen voor dood door injectie. Als het niet voor deze gedwongen injecties was, Omicron zou bijna onschadelijk zijn en een geweldige manier om immuniteit op te bouwen. Uit recente gegevens uit het VK blijkt dat de schadelijke effecten van de injecties blijven verergerenzoals we voorspelden dat ze zoudenmet een huidige 90% verhoogde incidentie van ER bezoeken of overlijden onder de drievoudig geïnjecteerden.

Deze injecties zijn zo effectief in wat ze zijn ontworpen om te doendat zelfs de sterkste mensen bezwijken voor hun dodelijke kracht.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands