Verlaat nu de WHO | 3 WCH experts discussiëren met Wayne Peters

Drie leiders van het comité voor juridische actie van de Wereldgezondheidsraad met Wayne Peters van Whats Up Canada

Leiders van de Wereldgezondheidsraad spreken zich uit tegen het bedrog en het misbruik van menselijkheid door de WHO. Alle naties en alle volkeren moeten aandringen op uittreding uit en ontfinanciering van de WHO.

Het stoppen van de W.H.O. machtsgreep "Pandemie Paraatheid Verdrag/Overeenkomst"

Interview met What's Up Canada?

Wie zijn de sprekers?

PAST GUESTS - KindaSound Radio

 

Shabnam Palesa Mohamed

Advocaat, journalist en verdediger van de mensenrechten. Zij is lid van de Stuurgroep van de WCH en medevoorzitter van het WCH Juridisch Actiecomité. Toegang Shabnam's uitzonderlijke bibliotheek van onderzoek en journalistiek bij Trial Site News.

Michael Alexander, Lawyer in Toronto, Ontario, Canada

 

Michael Alexander

Canadese constitutionele advocaat bij de Justice Center for Constitutional Freedom toegewijd aan het verdedigen van de rechtsstaat en de mensenrechten tegen de covide misdaden in Canada en internationaal. Hij is tevens medevoorzitter van het WCH Legal Action Committee.

Dr Mark Trozzi, le seul médecin honnête et courageux en ...

 

Mark Trozzi

Een ervaren Canadese spoedarts, en toegewijd covid waarheids- en mensenrechten activist. Hij is lid van de Stuurgroep van de WCH, en zit ook in de WCH Juridische Actie Commissie, en de WCH Gezondheid & Geestelijkheid Commissie.

Verlaat de WHO

Alexander, Mohamed en Trozzi vertegenwoordigen de World Council For Health en hebben zich aangesloten bij Wayne Peters op What's Up Canada, om de misdaden van de WHO op tafel te leggen, en de weg te wijzen voor een massale uittocht van alle volkeren en alle naties uit de WHO. De noodzaak hiertoe wordt versterkt door de huidige machtsgreep van de WHO in de vorm van hun "Verdrag/overeenkomst inzake paraatheid voor pandemieën" dat moet gestopt worden.

Kom met ons mee.. Samen zullen wij onszelf, onze wereld en toekomstige generaties bevrijden van de onrechtmatige dictatuur en de duistere plannen van de WHO.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: . U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands