Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr Vandana Shiva | Divided we are Ruled. Verbinden om te overwinnen

Dr Vandana Shiva - Het plan van de 1% om u ONVOORZIELOOS te maken door Verdeel & Heers

Dr Vandana Shiva

Ik was gezegend om een gesprek te hebben met Joseph Roberts van Common Ground. Joseph is belezen, en goed gesproken. Hij denkt na over gedwongen nanotechnologie en genmodificerende injecties, en andere perversies van het leven. Joseph citeerde Dr Vandana Shiva toen hij zei: "Wij zijn de wederopstanding van het echte".

Dit vond ik nogal diepgaand, en voor het eerst verdiepte ik me in Dr. Vandana Shiva, en begon ik me in haar werk te verdiepen. Zij heeft een doctoraat in kwantumfysica, woont in haar geboorteland India, en is een wereldleider op het gebied van milieugezondheid. Voor meer over Dr Vandana klik hier.

Ik wil een tien minuten durende presentatie van Dr Shiva met u delen. Haar culturele invloed, diepe kennis van kwantumfysica, en diep respect voor de natuur, brengen haar boodschap voorbij kennis, in wijsheid.

Dr Shiva deelt inzichten over de ware onderling verbonden aard van ons bestaan; de moderne perversies van big tech; Bill Gate's kwade hand in de landbouwen de deregulering van het geld door bedrijven, die de economische onrechtvaardigheid heeft verergerd als nooit tevoren.

Mahatma Gandhi

Het meest interessant is dat Dr. Shiva de geschiedenis van India van de laatste twee eeuwen als uitgangspunt neemt en de nadruk legt op de politiek van "Verdeel en Heers" van de Britse kolonie, die net als de hedendaagse identiteitspolitiek wordt gebruikt om ons te verdelen, zodat we gemakkelijk kunnen worden geregeerd en gemanipuleerd. Dr. Shiva's wijsheid brengt ons nu tot dezelfde oplossing als Mahatma Gandhi in de jaren veertig bereikte: "de dom te weigeren mee te werken aan onrechtvaardige wetten.”

Wij zijn verbonden. Laat u niet misleiden en verdelen over godsdienst, ras, "vaccin"-status, politieke partij, of welke andere afleiding dan ook van onze eenheid en de liefde tussen ons. Geniet ervan!

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands

Dr Vandana Shiva

Dr. Vandana Shiva, een wereldberoemde milieudenker, activiste, feministe, wetenschapsfilosofe, schrijfster en voorvechtster van wetenschapsbeleid, is de oprichtster van Navdanya Research Foundation for Science, Technology and Ecology (India) en voorzitter van Navdanya International. Opgeleid als natuurkundige aan de Universiteit van Punjab, voltooide zij haar Ph.D. over de 'Verborgen Variabelen en Niet-Lokaliteit in Kwantumtheorie' aan de Universiteit van West Ontario, Canada. Later schakelde zij over op interdisciplinair onderzoek op het gebied van wetenschap, technologie en milieubeleid, dat zij verrichtte aan het Indian Institute of Science en het Indian Institute of Management in Bangalore, India. In 1982 richtte zij de Research Foundation for Science, Technology and Ecology (RFSTE) op, een onafhankelijk onderzoeksinstituut dat zich bezighoudt met de belangrijkste problemen van de ecologie van onze tijd, en twee jaar later Navdanya ('negen zaden') de beweging die opkomt voor biodiversiteit en kleine boeren. In 2011 richtte zij in Italië Navdanya International op en is zij voorzitter van de Internationale Commissie voor de Toekomst van Voedsel en Landbouw, die zij samen met de toenmalige president van de regio Toscane heeft opgericht. Zij ontving vele prijzen, waaronder in 1993 de Right Livelihood Award, ook bekend als de 'Alternatieve Nobelprijs', en werd in 2001 door AsiaWeek uitgeroepen tot een van de top vijf "Belangrijkste mensen in Azië". Zij is een productief schrijfster en auteur van talrijke boeken en zetelt in het bestuur van het International Forum on Globalization en is lid van het uitvoerend comité van de World Future Council.