Verlaat de WHO. Dit is geen toeschouwerssport

Actie vereist

"Het werk is groot, maar er zijn weinig arbeiders."

Online Covid-19 Workplace Preparedness | PretoriaVeel mensen weten dat de covid-agenda slecht is. Zij proberen geen schot voor de boeg te nemen, maken het beste van hun huidige situatie, en zijn een beetje opgelucht wanneer de autoritaire laars die op hun mensenrechten staat, wat lichter wordt.  

Wanneer sommige "covid-beperkingen" worden versoepeld, kunnen zij naar buiten en genieten van een voorproefje van het leven BC (vóór covid). Misschien kunnen ze zelfs over straat lopen zonder een muilkorf op hun gezicht, of een winkel binnengaan zonder te moeten bewijzen dat ze onveilige en ondoeltreffende experimentele genetische injecties hebben ondergaan.More states lift mask mandates and Covid restrictions

Hun kritisch denken is intact. Deze mensen weten dat Fauci, Gates, Tedros, Schwab, Trudeau, Freeland, Tam, en anderen boosdoeners zijn. Zij weten dat deze schurken diep begaan zijn met het met voorbedachten rade en georkestreerd vergiftigen en tot slaaf maken van ons allen. We leven nu al twee jaar als slaven vanwege een valse pandemie, valse statistieken en misleidende PCR-tests, met als hoogtepunt dodelijke gedwongen injecties. Dit alles werd opgelegd door de vervloekte WHO.

Deze slimme mensen weten ook dat er echt goede mensen zijn, die alles persoonlijk opofferen en riskeren, om de waarheid te vertellen en deze tirannie te stoppen. Zij staan tegenover vijandelijk bezette regeringen en instellingen. Zij vechten met alles wat zij hebben voor het herstel van onze mensenrechten, inclusief ons recht op leven.  

De slimme mensen die proberen het niet op te nemen, bewonderen en zijn dankbaar voor de dappere waarheidsvertellers en activisten. Zij hopen en bidden dat hun kampioenen zullen winnen; maar daarin ligt het probleem.

"Het werk is groot, maar er zijn weinig arbeiders."

Over de hele linie hebben we meer mensen nodig om zeer actief te worden in deze strijd om ons leven.

Iedereen, of je het nu beseft of niet, heeft alles op het spel staan in deze oorlog. If Als de criminele covide onderneming hun agenda afrondt, gaan we een zeer donkere tijd tegemoet. De plannen van de covide criminelen houden in dat de meesten van ons zullen sterven en de rest gemodificeerd, gechipt en tot slaaf gemaakt zal worden. Dit is waarom de meest bewuste wetenschappers, doktoren, advocaten, journalisten, activisten, en anderen, zo vurig strijden. We weten dat alles op het spel staat. Niemand van ons kan iets behouden, inclusief onze fundamentele mensenrechten, als we dit niet omkeren.

Een klein percentage van de mensen die de kwade agenda begrijpen, vechten alsof ons leven ervan afhangt (wat ook zo is), maar dit is niet genoeg. Ieders leven hangt hiervan af. Elk toekomstig leven hangt hiervan af.

Wat te doen? Waar moeten we beginnen? Wat is de huidige actie?

Trump says World Health Organization 'really blew it' on ...Stop de Wereld Gezondheids Organisatie!

De Wereldgezondheidsorganisatie, onder het bewind van de slechte Dr Tedros, is een wapen tegen ons geworden. De WHO is momenteel zeer actief om meer macht over uw leven en onze naties te krijgen. Hier zijn Dr Rob Verkerk inzichten in het "Verdrag inzake pandemische paraatheid" van de WHO - een plan om de macht van ieder mens over zijn eigen lichaam te beëindigen. Hoe stoppen we de WHO? De eerste grote stap is om uit de WHO te stappen.

Op elk niveau, in de communicatie met elke autoriteit, met elke politicus, en in het hart van elke verkiezing en elk debat: we moeten aandringen op het vertrek uit de WHO. Dat houdt in dat alle financiering van deze criminele organisatie moet worden stopgezet en dat de WHO uit onze landen moet worden verwijderd.

WHO-directeur Tedros en anderen zijn zware criminelen. Ze zouden gearresteerd of wettelijk doodgeschoten moeten worden. De eerste en zuiverste stap om hen te stoppen is dat wij in alle landen in opstand komen en erop aandringen dat ons land zijn soevereiniteit uitoefent, en uit de WHO stapt. De schurken van de WHO zullen papierwerk produceren waarin ze beweren dat we dat niet kunnen; ze zullen beweren dat ze een brede autoriteit hebben over onze levens en onze landen; maar we moeten ze vertellen dat ze alle verdragen en contracten waarvan ze denken dat ze hun autoriteit geven over onze naties en onze levens, kunnen schuiven. Wij verklaren onze soevereiniteit. Wij verwerpen hun aanspraken op autoriteit.

Actie: Dit document promoten

Hier is het belangrijkste beknopte document om te bestuderen en te bevorderen. Dit document en de links erin geven een goed inzicht in de huidige stappen die de WHO onderneemt om hun wurggreep op de mensheid te voltooien: hun zogenaamde "Pandemic Preparedness Treaty or Agreement". Deel dit document alstublieft wijd en zijd. Schrijf uw leden van federale, en provinciale of staatsregeringen om hen in te lichten over de verderfelijke WHO. Eis een dringend vertrek en volledige ontmanteling van de WHO.

Dit document is onderdeel van onze dringende eerste stappen om onszelf te redden, en stop de WHO.

Wil je meer leren?

Hier zijn Dr Rob Verkerk inzichten over het "Pandemic Preparedness Treaty" van de WHO, dat een plan is om een einde te maken aan de autoriteit van ieder mens over zijn eigen lichaam en leven, in de naam van "gezondheid". https://drtrozzi.org/2022/03/09/the-who-pandemic-treaty-a-backdoor-to-global-governance/

Wie is WHO directeur Tedros?

Wat is zijn verleden? Hij is niet eens een dokter. Hoe is hij directeur van de WHO geworden?

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: . U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands