Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Deskundige Dr Sucharit Bhakdi: Waarom de injecties niet goed zijn

Geen voordeel. Ernstige nadelen. Onvruchtbaarheid. Cumulatief gevaar. Beknopte en duidelijke uitleg door top viroloog en immunoloog Dr Sucharit Bhakdi.

Stop de injecties. Arresteer de daders.

Er is niets subtiels aan hoe ineffectief en gevaarlijk de zogenaamde "covid-19 vaccins" zijn. De leugens en criminaliteit die gepaard gaan met de promotie ervan zijn absoluut en ernstig. De profiteurs en daders van deze gedwongen injecties moeten allemaal onmiddellijk in de gevangenis worden gezet, en alle vergunningen voor het gebruik ervan in noodsituaties moeten onmiddellijk worden ingetrokken. Dit zijn enkele van de inzichten die de aanstaande viroloog en immunoloog Dr Sucharit Bhakti deelde in deze beknopte openhartige presentatie voor de Wereld Gezondheidsraad op 14 maart 2022.

Dr. Bhakti beschrijft de essentiële mechanismen van de schade van de covid injecties. Hij waarschuwt ons er in niet mis te verstane bewoordingen voor, en zonder rekening te houden met de vijanden die hij heeft gemaakt onder de meest boosaardige mensen ter wereld: de daders van de covid-19 misdaden tegen de mensheid.

Dr. Bhakdi beschrijft de gevaren voor onze vruchtbaarheid en het zeer reële gevaar dat deze injecties de menselijke bevolking kunnen decimeren. De gevaren van borstvoeding voor zuigelingen en het risico van genetische modificatie van onze nakomelingen nog voordat zij zijn verwekt, zijn zeer reëel.

Hij geeft ook advies aan pathologen om de door covid-injecties veroorzaakte spike-eiwit- en auto-immuunziekteprocessen op betrouwbare wijze op te sporen, zowel op biopsies van levende patiënten als op autopsies. Dit is zeer belangrijk; zonder een goede voorbereiding van het weefsel worden de zeer directe schade en sterfgevallen als gevolg van deze injecties genegeerd. Gerechtigheid vereist bewijs; en in dit geval vereist bewijs de juiste microscopische kleuringstechnieken. Zoals Dr. Ryan Cole heeft gezegd: "Je kunt niet vinden wat je niet zoekt."

Prof. Sucharit Bhakdi heeft meer dan driehonderd artikelen gepubliceerd op het gebied van virologie, immunologie, bacteriologie en parasitologie. Hij ontving 11 wetenschappelijke onderscheidingen, evenals de Orde van Verdienste van Rijnland-Palts. Van 1990 tot 2012 was Prof. Bhakdi hoofdredacteur van het tijdschrift Medische Microbiologie en Immunologie.

Dit is een 30 minuten durende presentatie. Dr. Bhakdi is zo'n intelligent en kalm persoon; het vergt een ernstige situatie voor hem om zo'n agressieve houding aan te nemen tegen big pharma en hun cohorten, ter verdediging van ons allemaal.

Dank en zegeningen aan Dr Sucharit Bhakdi.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands