Dr. Mark Trozzi

Zuid-Afrikaanse president Ramaphosa buigt voor de covid-agenda

Zogenaamde "president" buigt voor de agenda van de covid om de mensheid te bewerken en tot slaaf te maken.

Dinsdag zaten de Zuid-Afrikanen op het puntje van hun stoel in afwachting van de toespraak van president Cyril Ramaphosa tot de natie over de "covid-19-ontwikkelingen".

Er zijn veel grote wetenschappelijke, juridische en mensenrechtenactivisten in Zuid-Afrika. Ik ken en werk met velen van hen. Zij hebben de waarheid over covid voor de mensen, de rechtbanken en de politici gebracht. Op dinsdag sloot ik me dus aan bij mijn vrijheidsstrijdende vrienden in Zuid-Afrika in optimistische afwachting van de toespraak van de president.

Toen hij op het punt stond te beginnen, droomde ik dat Ramaphosa gewoon een aantal eenvoudige covid waarheden zou vertellen zoals: er is nooit een echte pandemie geweest; de PCR is een fraude; Gates, Tedros, en Fauci zijn moorddadige psychopaten; de injecties zijn geen echte "vaccins"; de injecties zijn niet veilig of effectief. In mijn dagdroom zou Ramaphosa ook aankondigen: een onmiddellijke stop op al deze injecties; de toezegging van de regering om goedkope, veilige, betaalbare covid-behandeling te bieden aan iedereen die het wil of nodig heeft; dat alle covid-mandaten onwettig en ongerechtvaardigd waren en onmiddellijk worden geannuleerd; en dat Zuid-Afrika zich aansluit bij een internationale coalitie om een lange lijst van covid-criminelen, waaronder Gates, Tedros, Fauci, en anderen, op te sluiten en te vervolgen. Ook zou Ramaphosa in mijn gelukkige droom aankondigen dat de WHO volledig wordt gesaneerd en aangeklaagd, samen met de farmaceutische industrie. Ten slotte zou hij de "vrijwaring van aansprakelijkheid" verdediging van de daders ontkrachten, omdat er geen vrijwaring is voor criminele handelingen. Tot slot, in mijn dagdroom, zou Ramaphosa zich inzetten voor onderzoek en behandeling voor de slachtoffers van de injecties, en alle 5G-masten voor de zekerheid onklaar maken.

Helaas, toen Ramaphosa de teleprompter begon voor te lezen, kondigde hij aan dat Zuid-Afrika "het derde jaar van de pandemie ingaat". Hij beweerde dat Zuid-Afrika 3,7 miljoen "gevallen" had en bijna 100 duizend "geregistreerde covid-19-doden". In zijn toespraak ontbrak het aan enige eerlijkheid, echte wetenschap of geloofwaardig leiderschap. Het was gewoon het volgende spel in het lange misbruikte spel van Simon Zegt. Helaas is de Zuid-Afrikaanse president een marionet van de globalisten en zou hij alleen de beloning moeten krijgen die gegeven wordt voor verraad en slecht acteerwerk.

Als u deze Zuid-Afrikaanse versie van het WEF/WHO script wilt horen, dan is hier de video. We kunnen verwachten dat hun volgelingen deze boodschap over de hele wereld zullen verspreiden. De enige waarheid die erin zit, is dat het echt de huidige propaganda is van de criminele covidale onderneming.

Intelligente opmerkingen van Zuid-Afrikanen

Hoewel de inhoud van Ramaphosa's toespraak niet genoeg toiletpapier waard was om erop te schrijven, maakte het Zuid-Afrikaanse volk veel beknopte intelligente opmerkingen.

Bournville Bill: "Deze man zou een Oscar moeten krijgen voor zijn hartverwarmende toespraak. Niet voor zijn overtuigingskracht, maar voor het feit dat hij zo lang kan spreken zonder uit zijn rol te vallen en zijn gezicht recht houdt terwijl hij weet dat zijn toespraak één grote hoop onzin is. "

Wayne Pillay: "We hebben informatie nodig over dringender zaken. Stroomuitval, watertekort, wat doet u om de criminaliteit te beteugelen die is geëscaleerd, en wat nog belangrijker is, de inflatiecijfers."

Celia Coles: "Dat zou het ministerie van Volksgezondheid enorme macht geven om de bevolking te controleren, inclusief het handhaven van beperkingen voor onbepaalde tijd. De Wet Rampenbestrijding had een limiet."

Harold Nkgudi: "De waarheid moet gezegd worden - de wereld zou van Afrika moeten leren. Met de laagste inentingen en minder sterfgevallen is natuurlijke immuniteit zonder twijfel de beste optie, en ergens gaf de president dat ook toe in zijn toespraak. Zaak gesloten."

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands