Dr. Mark Trozzi

Dr Zelenko | Makkelijk te begrijpen en agenda vrije intelligentie

Inzichten in grote lijnen, gebaseerd op gedetailleerd onderzoek en kennis

Sinds de lancering van covid-19 is er een overvloed aan verkeerde informatie en verwarring. WEF en WHO vlees-puppets vullen de lucht met leugens en propaganda. Mindere volgelingen besmetten gezaghebbende posities en houden toezicht op een wereldwijd spel van "Simon-Zeggen" waardoor velen worden gereduceerd tot een zielige staat van meegaandheid met onzin.

Dr. Zelenko daarentegen is een rustige, goed opgeleide, eerlijke, wijze en nobele man. Hij is geestelijk bewust en verantwoordelijk. Hij is een van de grondleggers van een ethische en effectieve behandeling van covid-19. Hij is geen vleespop, geen leugenaar, geen propagandist, en geen slaaf van het geld. Ik blijf Dr. Zelenko dankbaar voor zijn onderzoek, inzichten en duidelijke eerlijke taal.

Over Dr Zelenko, M.D.

Vladimir Zev Zelenko, M.D.

Dr. Zelenko studeerde summa cum laude af met een B.A. graad met hoge onderscheiding in scheikunde aan de Hofstra Universiteit. Na het ontvangen van een academische beurs voor de S.U.N.Y. in Buffalo School of Medicine, behaalde hij zijn M.D. graad in mei 2000. Dr. Zelenko voltooide in mei 2004 zijn stage als huisarts in het South Nassau Communities Hospital in Oceanside, N.Y. Sindsdien praktiseert Dr. Zelenko huisartsgeneeskunde in de Hudson-vallei in New York. Hij wordt door zijn patiënten beschreven als een familielid van duizenden gezinnen, en is medisch adviseur van het vrijwillige ambulancecorps in Kiryas Joel, New York. In maart 2020 was Dr. Zelenko's team een van de eersten in het land die met succes duizenden Covid-19 patiënten behandelde in de pre-hospitale setting. Dr. Zelenko ontwikkelde zijn nu beroemde "Zelenko Protocol," dat wereldwijd talloze levens heeft gered, terwijl hij vocht tegen recidiverend en uitgezaaid sarcoom, een open hart operatie onderging en agressieve chemotherapie kreeg. Hij heeft ook standgehouden tegen de niet aflatende laster van zijn karakter door de media, en bedreigingen tegen zijn persoon. Dr. Zelenko is een orthodoxe jood, getrouwd en heeft 8 kinderen. Hij heeft twee boeken geschreven: Metamorphosis en Essence to Essence.

Inlichtingen van Dr. Zelenko

1. Dr Zev Zelenko Tyrants & Merchants of Death

Dr Zev Zelenko over tirannen, doodshandelaren en vijanden van de mensheid; in dit gesprek komen Castro-Trudeau, Freeland, Gates, en Fauci aan het woord. Zie duidelijk het grote plaatje, en inzichten voor onze weg vooruit.

2. Dr. Zelenko over Biden, Fauci en Gates

In dit fragment van 6 minuten, deelt Dr. Zelenko zijn gedachten over de gekozen president Joe Biden, inclusief wie er aan zijn marionettentouwtjes trekt. Hij gaat verder met het bespreken van Dr. Anthony Fauci, en Bill Gates. Dit fragment is van de volledig interview van 1 uur en 40 minuten tussen Dr. Zelenko en Jamie Glazov.

3. Dr. Zev Zelenko ontmaskert de globalistische transhumanistische agenda

Het bovenstaande interview in zijn geheel: Dr. Zev Zelenko ontmaskert de Transhumanistische Agenda van de Globalisten. Dit interview is iets minder dan 1 uur en 40 minuten lang.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Help de boodschap te verspreiden:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands