Dr. Mark Trozzi

5G-gerichte WCH Algemene Vergadering werd gehackt

We moeten op koers liggen om zoveel kritiek te krijgen

Gisteren hield de Wereldgezondheidsraad een openbaar forum met verschillende deskundigen over gsm-straling, 5G en de gevolgen daarvan voor de menselijke en ecologische gezondheid.

We hebben een goede voorbode van deze gebeurtenis gegeven in De ochtend van gisterenng post.

De vergadering werd verstoord door een geraffineerde maar perverse computerhack. Het gebeurde in het begin van Dr Pri Bander's power point presentatie. De perverse beelden en gruwelijke scènes van de hackers, waaronder beestachtigheid, namen de schermen over en de bijeenkomst moest worden stilgelegd, alvorens kortstondig en gedeeltelijk te worden hersteld.   

Ondanks alles wat we op de WCH hebben gedeeld, overwogen, besproken en onthuld, zijn we nog nooit op deze manier gehackt.

Onze critici voelen zich misschien op hun gemak met gruwelijke en perverse beelden, maar zij lijken zich zeer ongemakkelijk te voelen bij een open wetenschappelijk en academisch forum waar wordt gesproken over EMV-straling, 5G, of injecteerbare nanotechnologie. Wat hebben ze te verbergen? Wat zijn ze bang dat onthuld zal worden?

Hoewel de agenda van deze uitzonderlijke WCH-vergadering uiterst kort was, was er toch enige discussie. Daaruit springen een paar interessante zaken in het oog. De organisatie 5G Virus Nieuws uit Turkije onthulde dat Bill Gates en Microsoft, ook centrale en controlerende spelers zijn in de wereldwijde uitrol van 5G. Waarom zijn dezelfde mensen die het "winst van functie" onderzoek financierden, en de covide agenda, virussen, en injecties uitrolden, ook diep geïnvesteerd in de gelijktijdige uitrol van 5G?  

Ook voordat Dr. Bandera werd onderbroken, vertelde zij dat de huidige EMV-niveaus op aarde 10 tot de macht van 18 (dat is 1.000.000.000.000.000.000) maal hoger zijn dan de natuurlijke niveaus.

Laten we ons niet laten afschrikken door de hack van het WCH 5G-evenement door de grote technologiebedrijven. Laat het ons eerder inspireren om verder onderzoek te doen en meer licht te schijnen op deze onderwerpen: EMV, 5G, en geheime nanotechnologie in gedwongen covid injecties.

Als je nog niet gekeken hebt naar de post van gisteren alstublieft doen. Het is een goede toegangspoort tot het onderwerp EMF-straling en 5G.

Wij zullen de WCH beter beveiligen tegen cyberaanvallen en de belangrijke sprekers van gisteren, waaronder Dr. Pri Bandera en Arthur Firstenberg, een nieuwe datum geven.

 

Hier beschrijft Yuval Noah Harari, de hoofdadviseur van Klaus Schwab, hoe de technologie nu zo ver reikt dat een dystopische bewakingsstaat "nu mogelijk" is.

La Quinta Columna (De Vijfde Colonne) is een groep die uitgebreid onderzoek heeft gedaan naar en heeft gepubliceerd over nanotechnologie in de gedwongen injecties en 5G. Hier is een twee minuten durende video waarin zij een eenvoudig experiment presenteren, gebruik makend van een smart phone, om te testen op radio-signalen van nanotech apparaten in ieder van ons die bedrogen en gedwongen werden tot de verkeerd voorgestelde en gevaarlijke injecties. Als dit betrouwbaar is, kan het ook een eenvoudig hulpmiddel zijn om te ontdekken welke mensen het geluk hadden het placebo te krijgen, hoewel zij gedwongen werden tot de injecties.

Tot slot volgen hier enkele snelle tips om te beginnen met het verminderen van uw blootstelling aan gevaarlijke EMV-straling:

 1. nooit 5G-apparaten kopen of gebruiken
 2. vermijd "slimme" apparaten, "slimme" TV's, en andere zogenaamde "slimme" apparaten.
 3. stel uw smart phone in om zich te beperken tot 3G netwerken
 4. zet uw mobiele telefoon zo veel mogelijk in vliegtuigmodus, vooral als u hem in uw zak hebt. Een mobiele telefoon zendt geen straling uit als hij in de vliegtuigmodus staat.
 5. elimineer WiFi uit uw huis door over te schakelen op een bedraad routersysteem met Ethernet-kabels.
 6. Als u een WiFi-router gebruikt, zet die dan uit als u hem niet gebruikt. Vooral wanneer u slaapt. Zelfs als u vijf uur per dag internet gebruikt, kunt u die router de andere 19 uur per dag uitzetten of de stekker uit het stopcontact halen. 
 7. Houd mobiele telefoons niet tegen uw hoofd om te praten; leg ze liever op een oppervlak en gebruik de luidspreker of hoofdtelefoon.
 8. Zorg voor enige afstand tussen uw vlees en het toestel. De dosis microgolfstraling van mobiele telefoons wordt drastisch verminderd door een beetje afstand. 
 9. Let erop dat mobiele telefoons de sterkste straling uitzenden bij het zoeken naar signaal, bij het begin van een gesprek en wanneer men zich in een gebied met een zwak signaal bevindt.
 10. Zoek naar mogelijkheden om in de natuur te zijn, weg van de straling van mobiele telefoons; en help de penetratie van mobiele telefoons, WiFi, en vooral 5G in onze wereld te verminderen, inclusief thuis, op school en op je werk.
 11. helpen 5G te stoppen.
Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands