Dr. Mark Trozzi

EMF en 5G: een serieuze bedreiging voor onze gezondheid

Geen studies die de veiligheid van 5G aantonen

Voor de lancering van covid deed ik grondig onderzoek naar EMF (microgolfstraling van mobiele telefoons) en 5G. Na vele uren onderzoek over een periode van zes maanden, begon ik een solide grip op het onderwerp te krijgen, en wist ik dat het een belangrijk gezondheidsprobleem was. Ik heb contact opgenomen met federale en provinciale politici als een bezorgde arts die de regering adviseert over een grote bedreiging voor de menselijke en ecologische gezondheid. Het was me duidelijk dat er geen echte veiligheidsstudies waren die de gsm-industrie aan banden legden en dat ze nul dollar hadden uitgegeven aan onderzoek naar de biologische gevolgen van 5G-technologie.

Wat gebeurde er toen ik contact opnam met de regering over 5G zorgen

Er is duidelijk bewijs dat EMV-straling roekeloos werd en nog steeds wordt verspreid. De straling van mobiele telefoons en andere bronnen van microgolfstraling veroorzaken kanker, onvruchtbaarheid, neurologische ziekten, psychologische stoornissen en nog veel meer. Ze zijn ook een ernstige bedreiging voor honingbijen, waardoor ze een ernstige bedreiging vormen voor onze hele voedselvoorziening.  

In de herfst van 2019, in antwoord op e-mails die ik naar mijn Canadese federale parlementslid had gestuurd, nam een vriendelijke federale bureaucraat contact met mij op. Hij zei dat hij mijn materiaal had gelezen en mijn zorgen deelde; hij maakte zich zorgen om zijn vrouw, kinderen en de toekomst vanwege EMV en de aanstaande 5G uitrol. Ik was aanvankelijk opgelucht dat iemand in de federale regering mijn inzichten en zorgen deelde. Toen ik hem echter vroeg wat de regering eraan zou doen, zei hij "niets". Hij legde uit dat de mobiele telefoonbedrijven "meer macht hebben dan de federale regering", en dat "de regering er dus niets aan kon en zou doen". Hij raadde me aan om de mensen toch te blijven informeren.

Toen werd Covid gelanceerd. Covid wetenschap, openbaar onderwijs, en activisme werden het centrum van mijn leven van toen tot nu. Ondanks hun belang, hebben mijn vele dossiers over EMF en 5G de afgelopen twee jaar stof verzameld. Ik heb me voorgenomen om uitgebreid over het onderwerp te schrijven, maar het tegen-covid-agenda activisme heeft me erg bezig gehouden. Ik heb besloten om het hier en nu kort te houden, maar om een aantal van de essentiële wetenschappelijke gegevens en zorgen te vertellen, en nuttige bronnen te delen. Het is een belangrijk onderwerp, en een andere ernstige bedreiging voor onze gezondheid en toekomst.

Begin 2020, toen we aanvankelijk allemaal in onze eigen huizen werden opgesloten (AKA "lockdown") om "de curve af te vlakken", gebeurde er iets vreemds. Terwijl de meesten van ons werden bestempeld als "niet-essentieel" en onze bedrijven en banen werden opgeschort, werd 5G-technologie geïnstalleerd in vele steden over de hele wereld, waaronder Ottawa. Mijn zoon woonde in Ottawa. Hij zat opgesloten in zijn appartement, maar kon buiten de ploegen zien die 5G-technologie langs de straten installeerden.

In de daaropvolgende maanden doken andere interessante feiten op. Veel plaatsen met de ergste "covid-uitbraken" waren ook plaatsen waar 5G pas was geïnstalleerd. Veel ICU's die de ziekste covidepatiënten verzorgden, zoals die in New York, kregen uitgebreide donaties van "slimme apparatuur" die alles met elkaar verbond via 5G-straling. Deze intensive car units werden overspoeld met 5G straling.

Zelfs vóór 5G was EMV al een ernstige maar verborgen gezondheidscrisis voor mens en milieu. Dr. Devra Davis gaf in 2015 deze lezing in Australië over EMV-straling en gezondheidseffecten. Als ik slechts één lezing of video mag aanbevelen om de realiteit van ernstige EMV-gezondheidsproblemen vast te stellen, dan is het deze. Dr Davis geloofsbrieven zijn uitzonderlijk; het is moeilijk om een meer gekwalificeerde wetenschapper in de wereld te vinden!

Grotere bezorgdheid over 5G-frequenties

De straling van mobiele telefoons van vóór 5G is inderdaad een belangrijke bron van ziekten en een ernstige bedreiging voor onze wereld, maar 5G brengt deze bezorgdheid op een nog hoger niveau. Hier zijn enkele van de verhoogde zorgen met betrekking tot 5G.

Ten eerste worden in 5G hogere frequenties van microgolfstraling gebruikt. Een van de doelfrequenties waarvoor de apparaten geschikt zijn gemaakt, is 60 GHz. Deze frequentie heeft een bijzonder zorgwekkende interactie met de meest fundamentele molecule in ons bestaan: zuurstof. De meeste frequenties van microgolven gaan zonder veel interactie door moleculair zuurstof heen. Maar 60 GHz microgolfstraling wordt bijna volledig geabsorbeerd door moleculair zuurstof.

Hebben zuurstofmoleculen die door 60 GHz microgolfstraling worden aangeslagen en in trilling gebracht, moeite om zich aan hemoglobine in ons bloed te binden? Zou dit een verklaring kunnen zijn voor de Brooklyn Intensive Care arts die begin 2020 verkondigde, tdat de WHO protocollen voor de behandeling van covid niet werkten? Mensen stierven met die protocollen, en de ziekte leek hem meer op hoogteziekte te lijken?

Het is op zijn minst een redelijke vraag. Zuurstofmoleculen door elkaar schudden met 60 GHz microgolven heeft een grote kans op verstoring van de keurige en precieze interacties tussen deze moleculen en de zuurstofbindingsplaatsen op hemoglobinemoleculen in onze rode bloedcellen.  

Ten tweede maakt 5G gebruik van gerichte bundeltechnologie. Bij andere mobiele telefoontechnologie, waaronder 4G, is er een gelijkmatig verdeeld veld van elektromagnetische straling, en de gebruiker en zijn mobiele telefoon interageren daarmee. Bij 5G richten de zendmasten zich echter op de gebruiker. De microgolfbundel wordt geconcentreerd en op de gebruiker gericht. Dit resulteert in een veel hogere stralingsdosis.

De derde 5G-straling heeft een kortere effectieve afstand, en wordt gemakkelijk door bomen geblokkeerd. Dit is de reden waarom er op grote schaal opzettelijk bomen worden vernield in steden en buurten waar 5G wordt uitgerold. Dit is ook de reden waarom deze stralingstorens zo talrijk zijn en zo dicht bij elkaar geplaatst zijn. Wanneer iemand met een 5G mobiele telefoon door de straat loopt, richten de torens om de beurt de stralingsbundel op hem, en vergemakkelijken ze zijn gesprek.

Er zijn meer bezwaren tegen 5G-technologie, waaronder het feit dat deze frequenties in het verleden alleen in de wapentechnologie zijn gebruikt.

In de zeer recente jaren, Dr Arthur Firstenbergis een wereldwijde leider die alarm slaat over EMV en specifiek 5G straling. Firstenberg studeerde Phi Beta Kappa af aan de Cornell University met een graad in wiskunde, en bezocht vervolgens de University of California, Irvine School of Medicine van 1978 tot 1982. Hij is de auteur van De Onzichtbare Regenboog: Een geschiedenis van elektriciteit en Life.

De Algemene Vergadering van de Wereldgezondheidsraad is vandaag gewijd aan 5G en de gevolgen daarvan voor onze gezondheid. Tot de sprekers behoren Arthur Firstenberg, Dr Pri Bandara, en Coalitiepartner, 5G Virus Platform. We zullen ook worden bijgestaan door muzikale gast, Markus Stockhausen.

Kom naar ons om 3 PM EDT (Toronto), 7PM GMT (UK) door klik hier.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken
Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands