Dr Sucharit Bhakdi Intense New Material

Het zogenaamde "vaccin" heeft "geen enkel voordeel... maar heeft de capaciteit over een miljoen paden om je te doden... Dit lijkt met voorbedachten rade"

Dit lijkt met voorbedachten rade

In een beknopte nieuwe video legt Dr. Bhakti uit dat de zogenaamde "vaccins" "middelen zijn die geen enkel voordeel hebben... maar de capaciteit hebben over een miljoen paden om je te doden... Dit lijkt met voorbedachten rade".

Dr Sucharit Bhakti is live bij WCH Algemene Vergadering

U bent uitgenodigd om Dr. Bhakti vandaag live te ontmoeten, Ma14 maart om 14 uur EST (Toronto)met ons in de Algemene Vergadering van de Wereldraad voor Gezondheid.

Uitgebreide en gratis middelen bij de Wereldraad voor Gezondheid

Maak gebruik van de uitgebreide collecties van gratis hulpbronnen van de Wereldgezondheidsraad, waaronder: de juiste veilige en effectieve behandeling voor covid; begeleiding bij het overleven en herstellen van de gedwongen injecties (Hulpbron 1, Hulpbron 2); het optimaliseren van de gezondheid van uw immuunsysteem; het begrijpen van het afwerpen van spike-eiwittenrode waarschuwingen; belangrijke instrumenten om ons te helpen de mensenrechten en de vrijheid te herstellenen nog veel meer.

Overweeg alstublieft de Wereldgezondheidsraad helpen steunen

Voorbij het bewijs

In deze tien minuten durende presentatie gaat Dr. Bhakti verder dan het bewijs van de misdaad, en helpt bij de noodzakelijke wettige jacht op en vervolging van de wereldwijde roofdieren die de misdaden van de runderen begaan.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door dit formulier in te dienen geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing emails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Onze bondgenoten

nl_NLNederlands