Dr. Mark Trozzi

Dr Sucharit Bhakdi Intense New Material

Het zogenaamde "vaccin" heeft "geen enkel voordeel... maar heeft de capaciteit over een miljoen paden om je te doden... Dit lijkt met voorbedachten rade"

Dit lijkt met voorbedachten rade

In een beknopte nieuwe video legt Dr. Bhakdi uit dat de zogenaamde "vaccins" "middelen zijn die geen enkel nut hebben... maar de capaciteit hebben om je over een miljoen trajecten te doden... Dit ziet er met voorbedachten rade uit."

Dr Sucharit Bhakdi is live bij WCH Algemene Vergadering

U bent uitgenodigd om Dr. Bhakdi vandaag live bij te wonen, Ma14 maart om 14 uur EST (Toronto)met ons in de Algemene Vergadering van de Wereldraad voor Gezondheid.

Uitgebreide en gratis middelen bij de Wereldraad voor Gezondheid

Maak gebruik van de uitgebreide collecties van gratis hulpbronnen van de Wereldgezondheidsraad, waaronder: de juiste veilige en effectieve behandeling voor covid; begeleiding bij het overleven en herstellen van de gedwongen injecties (Hulpbron 1, Hulpbron 2); het optimaliseren van de gezondheid van uw immuunsysteem; het begrijpen van het afwerpen van spike-eiwittenrode waarschuwingen; belangrijke instrumenten om ons te helpen de mensenrechten en de vrijheid te herstellenen nog veel meer.

Overweeg alstublieft de Wereldgezondheidsraad helpen steunen

Voorbij het bewijs

In deze tien minuten durende presentatie gaat Dr. Bhakdi verder dan het bewijs van de misdaad, en helpt hij bij de noodzakelijke wettige jacht op en vervolging van de wereldwijde roofdieren die de covide misdaden leiden.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands