Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr Sucharit Bhakdi Intense New Material

Het zogenaamde "vaccin" heeft "geen enkel voordeel... maar heeft de capaciteit over een miljoen paden om je te doden... Dit lijkt met voorbedachten rade"

Dit lijkt met voorbedachten rade

In een beknopte nieuwe video legt Dr. Bhakdi uit dat de zogenaamde "vaccins" "middelen zijn die geen enkel nut hebben... maar de capaciteit hebben om je over een miljoen trajecten te doden... Dit ziet er met voorbedachten rade uit."

Dr Sucharit Bhakdi is live bij WCH Algemene Vergadering

U bent uitgenodigd om Dr. Bhakdi vandaag live bij te wonen, Ma14 maart om 14 uur EST (Toronto)met ons in de Algemene Vergadering van de Wereldraad voor Gezondheid.

Uitgebreide en gratis middelen bij de Wereldraad voor Gezondheid

Maak gebruik van de uitgebreide collecties van gratis hulpbronnen van de Wereldgezondheidsraad, waaronder: de juiste veilige en effectieve behandeling voor covid; begeleiding bij het overleven en herstellen van de gedwongen injecties (Hulpbron 1, Hulpbron 2); het optimaliseren van de gezondheid van uw immuunsysteem; het begrijpen van het afwerpen van spike-eiwittenrode waarschuwingen; belangrijke instrumenten om ons te helpen de mensenrechten en de vrijheid te herstellenen nog veel meer.

Overweeg alstublieft de Wereldgezondheidsraad helpen steunen

Voorbij het bewijs

In deze tien minuten durende presentatie gaat Dr. Bhakdi verder dan het bewijs van de misdaad, en helpt hij bij de noodzakelijke wettige jacht op en vervolging van de wereldwijde roofdieren die de covide misdaden leiden.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands