Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr. Paul Alexander: "Ze hebben ons opgesloten, laten we hen opsluiten."

Het Vrijheidskonvooi en Dr. Paul Alexander gaan voorwaarts.

We houden absoluut van Dr. Paul Alexander. We zijn zo dankbaar om hem in ons midden te hebben. We bidden voor voortdurende bescherming, zegening en leiding voor hem en zijn gezin.

Dr Alexander heeft zich verzet tegen de criminele covide onderneming en zich strikt aan de waarheid gehouden en deze gedeeld. Hij is niet van de waarheid afgeweken, ondanks doodsbedreigingen, meedogenloze propagandacampagnes, en financiële en professionele vervolging.   

Hij diende trouw het vrijheidskonvooi van de Canadese truckers, dat zoveel liefde en vrede naar de hoofdstad van ons land bracht, totdat misdaadminister Trudeau opdracht gaf tot laffe en gewelddadige aanvallen op de mensen. Ondanks deze zielige minister van misdaad is het vrijheidskonvooi gegroeid en heeft het zich over de hele wereld verspreid, ook bij onze zuidelijke neven in de VS.

Dr. Paul Alexander is daar, elke stap van de weg, staande in de kou, reizend door de nacht, zijn thuis missend, maar beschermend en dienend voor echte mensen; hen dienend met kennis, waarheid, liefde en wijsheid.  

Hier is een tien minuten durende video van Dr. Paul Alexander die de goede mensen van de Freedom Convoy USA in Hagerstown, Maryland, toesprak, zeer onlangs op 11 maart.

Waarheidsgetrouw en gepassioneerd; dit is een epische toespraak!

We kunnen ons abonneren op, volgen en Dr. Paul Alexander rechtstreeks steunen op zijn subpagina:  https://palexander.substack.com/

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands