Dr. Mark Trozzi

Een vogelperspectief op de Ivermectine-controverse

Zeldzame mensen worden erg ziek van een coronavirus. Voor degenen die ziek worden, bestaan er zeer veilige en doeltreffende behandelingen die het lijden en de kans op overlijden drastisch verminderen.

Helaas worden in veel landen de beschikbaarheid en de kennis van deze geweldige vroege behandelingsprotocollen rigoureus onderdrukt door regeringen en medische instellingen. Hierdoor stijgt het aantal patiënten dat in het ziekenhuis moet worden opgenomen, en zelfs sterft.

Ivermectine is het veilige en betaalbare beste geneesmiddel om de replicatie van het coronavirus te onderbreken. Het is een essentieel onderdeel van effectieve covid-behandelingen die het risico op overlijden met 85% en meer verminderen.

De criminelen die de covid agenda leiden ivermectine moeten begraven, omdat het bestaan van deze veilige effectieve behandeling voor hun virus hun quasi-wettelijke rechtvaardiging wegneemt voor de noodtoestemming voor hun experimentele oplossing: de gedwongen covid injecties.

Deze frauduleus gerechtvaardigde gedwongen en onder dwang toegediende injecties hebben de grootste financiële winsten uit de geschiedenis opgeleverd, terwijl zij veel meer mensen hebben gedood en beschadigd dan alle echte vaccins ooit hebben gedaan, voor alle ziekten samen in de afgelopen dertig jaar.

Alle medeplichtigen van de criminele covida-onderneming, belemmeren het gebruik van ivermectine, ondanks het grondige wetenschappelijke bewijs van de grote veiligheid en werkzaamheid ervan. Zij misleiden het publiek en onderdrukken de natuurlijke communicatie van artsen, medische wetenschappers en andere deskundigen om vrijuit te spreken over ivermectine, of wat dan ook, dat de dictaten van de onzalige triade van Tedros, Gates, en Swissmedic.

Helaas zijn in veel landen, waaronder Canada, de federale regeringen zwaar geïnfiltreerd met agenten van het WEF en de WHO (zoals Trudeau, Freeland en vele anderen). WEF baas Klaus Schwab pocht dat zijn agenten meer dan de helft van de kabinetszetels hebben in vele landen, waaronder Canada.

In landen die minder geïnfiltreerd zijn door het WEF en de WHO, schrijven artsen routinematig veilige vroegtijdige behandelingen voor, waaronder Ivermectine, met groot succes. Bijna niemand hoeft in het ziekenhuis te worden opgenomen of sterft aan covid-19, ongeacht de variant.

In door de WEF/WHO gedomineerde landen, zoals Canada, verbieden de medische regelgevende instanties zelfs het voorschrijven van Ivermectine. Zij doen hun uiterste best om de carrières van goede artsen die het voorschrijven de kop in te drukken, of te spreken over de wetenschap dat het een belangrijke rol speelt bij de veilige en effectieve behandeling van coronavirus-infecties. Wij hebben samen met u geleden onder medische apartheid, en zijn dankbaar voor uw hulp. Er is echter geen reden om medelijden met ons te hebben; wij weten aan welke kant van de geschiedenis wij willen staan. Wij willen niet aan hun kant staan, zelfs niet als hun zakken gevuld zijn met fiatvaluta.

Tot deze instanties voor medische vergunningen behoort ook degene die mij rechtstreeks aangaat: de CPSO (College of Physicians and Surgeons of Ontario). Zoals alle tentakels van de criminele Covid Onderneming, misinformeren zij het publiek en orkestreren zij de onderwerping van artsen aan de onderdrukking van levensreddende behandelingen voor covid, waaronder ivermectine. Dit heeft de deur opengehouden voor de dodelijke experimentele covid-injecties met hoge winsten van hun team. Canadese colleges van artsen en chirurgen hebben gelogen, beweren dat deze injecties veilig en effectief zijnterwijl zij artsen vervolgen die iets anders beweren; waaronder ikzelf en de artsen Phillips, Christian, Hoffe, Malthouse, Culvindar, Hodkinson, Melbourn, Kaur, Amani, Turek, Nagase, Kilian, en anderen.

Ik ben maar een klein voorbeeld, maar de CPSO heeft een team van 19 goedbetaalde juristen die mijn carrière proberen te vernietigen, omdat ik een aantal doktersbriefjes heb geschreven waarin ik vind dat deze personen niet mogen worden geïnjecteerd met het dodelijke experimentele covid-19 injecties. Ook andere artsen zijn hiervoor vervolgd, voor het voorschrijven van ivermectine, of voor het melden van een sterfgeval of ongewenst voorval na hun gedwongen injectie. En hier heeft het CPSO nog een andere fraude gepleegd op artsen en het publiek. Het College beweert dat zijn verbod op medische vrijstellingen voor Covid-19 vaccins de wet is, maar dat is niet zo. Het College heeft slechts aanbevelingen gedaan, die zijn gebaseerd op aanbevelingen van de regering van Ontario, geen wetten of voorschriften. Dus het College vervolgt artsen voor het schrijven van vrijstellingen terwijl het niet de bevoegdheid heeft om dat te doen.

Het verbod van het College om ivermectine voor te schrijven is ook gebaseerd op een advies van Health Canada, waarin wordt gewaarschuwd dat ivermectine niet is toegestaan voor de behandeling van Covid-19. Dit is waar, maar is niet relevant voor het recht van een arts om het voor te schrijven. Ivermectine onder de merknaam Stromectol is nog steeds een vermeld geneesmiddel in de geneesmiddelendatabank van Health Canada. Daarom kan het legaal worden voorgeschreven door elke arts in het land en voor elk doel, omdat het bijwerkingenprofiel al is vastgesteld. Op dit moment is het legaal voor een arts om ivermectine voor te schrijven voor Covid-19, maar het College heeft mensen ten onrechte anders doen geloven. Dat heet fraude.

In veel gevallen, waaronder de zaak van de CPSO in Ontario, leren we dat zij zelfs nog verder zijn gegaan met het uitoefenen van gezag dat zij niet hebben. Zij hebben ook niet de wettige bevoegdheid om artsen te dwingen de injecties te ondersteunen. Nog niet, ze hebben letterlijk gezaghebbende eisen gepubliceerd dat artsen nooit iets negatiefs mogen zeggen over hun gedwongen injecties, of een briefje schrijven waarin staat dat iemand er niet mee moet worden geïnjecteerd, of ivermectine durven voor te schrijven.

Ivermectine vermindert het lijden en de sterfte door covid met 85% of meer. Deze auteur is van mening dat de daders in deze, met inbegrip van de medische regelgevende instanties zoals de CPSO, schuldig zijn aan misdaden die 85% van alle dood en lijden door covid veroorzaken.

Bedankt voor het helpen verspreiden van de waarheid over ivermectine.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Help de boodschap te verspreiden:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands