Bescherm onze kinderen tegen schadelijke injecties | Nieuw Interview

Dr Trozzi's laatste interview met Iron Will

Kinderen hebben een statistisch nulrisico op ernstige ziekte of dood door covid. Hun immuunsysteem heeft blootstelling aan coronavirussen en andere ziekteverwekkers nodig, zodat ze een sterk immuunsysteem kunnen ontwikkelen en lang en gezond kunnen leven. De covid-mandaten, waaronder sociale isolatie, asociale afstand, schoolsluitingen en gedwongen gezichtsbelemmeringen, hebben onze kinderen schade berokkend. Deze mandaten moeten gestopt worden, waarheden moeten algemeen bekend gemaakt worden, en gerechtigheid moet geschieden, om te verzekeren dat dit nooit meer gebeurt.

In tegenstelling tot coronavirussen vormen de gedwongen en onder dwang toegediende covidinjecties een ernstig gevaar voor onze kinderen. Er zijn meerdere mechanismen voor deze schade, waaronder vergiftiging van hun hart door spikeiwitten, schade aan hun immuunsysteem, en meer.

Deze dingen worden uitgewerkt in dit half uur durende interview: Iron Will of Strong and Free Canada met Dr Trozzi.

Strong and Free Canada heeft veel middelen om ons te helpen. link naar https://strongandfreecanada.org/     

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door dit formulier in te dienen geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing emails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Onze bondgenoten

nl_NLNederlands