Dr. Mark Trozzi

Tamara Lich uit de gevangenis, maar niet vrij

Tamara Lich update

Canadese mensenrechtenactiviste is fysiek ontketend en vrijgelaten uit de gevangenis, maar Trudeau's lange benen en laarzen blijven haar rechten schenden.

Tamara Lich, co-organizer of Ottawa protests, released on ...
Tamara Lich

In nauwe samenwerking met onze 7 maart bericht over een van Trudeau's politieke gevangenen Tamara Lichontvingen wij het nieuws dat zij uit de gevangenis is vrijgelaten, maar met ernstige beperkingen van haar rechten en vrijheden uit hoofde van het Handvest.

Hier zijn enkele van haar "borgtochtvoorwaarden": ze moet Ottawa binnen 24 uur verlaten, Ontario binnen 72 uur verlaten, zich melden bij de politie, verblijven zoals aangegeven, geen contact hebben met "medebeklaagden" (andere vreedzame mensenrechtenactivisten), geen sociale media, niet protesteren tegen covid, *garantie om apparaten te controleren[1]*, naar de rechtbank te gaan, en niet naar Ontario te gaan, behalve voor de rechtbank en vergaderingen met de raadsman.

In het kort: Tamara Lich stond voor al onze mensenrechten volgens de Handvest van Rights and Freedoms. Misdaadminister Trudeau en zijn regime hebben een gewelddadige onderdrukking van het vreedzame protest georkestreerd, bankrekeningen van mensen in beslag genomen, miljoenen dollars aan donaties voor mensenrechten gestolen, veel mensen gearresteerd, waaronder Tamara, en een uitgebreide campagne gelanceerd om iedereen te vervolgen die betrokken was bij of steun gaf aan de vreedzame legale protesten. Tamara werd meer dan twee weken opgesloten, in de boeien geslagen, en nu op borgtocht vrijgelaten onder voorwaarden die haar bijna elk mensenrecht (of "Handvest Rechten en Vrijheden") ontzeggen; waaronder vrijheid van beweging, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van vereniging, vrijheid van vergadering, en vrijheid van vreedzaam protest.

We moeten dit niet slikken vrienden. De Canadese voorvechtster van de mensenrechten Tamara Lich werd wekenlang opgesloten en in de boeien geslagen, en is nu "vrijgelaten" maar met ernstige beperkingen van haar onvervreemdbare, door God gegeven rechten. Ondertussen gaan Trudeau, Freeland en de rest van de Canadese federale divisie van vijandige buitenlandse actoren, waaronder het WEF en de WHO, onberouwvol en ongestraft door. Zij blijven zich inzetten voor de covide agenda, gedwongen gevaarlijke injecties, en andere daden van verraad en misdaden tegen de menselijkheid.

Tamara en Canada's Vrijheidskonvooi blijft de wereld inspireren

We zijn erg blij om Tamara herenigd te zien met haar familie. We sturen onze dank en gebeden. Haar activisme heeft de wereld geïnspireerd, en velen dragen nu de fakkel die zij hielp ontsteken.

*[1] Het borgstellingsbedrijf kan eisen dat iemand een GPS-enkel-monitoring apparaat draagt als voorwaarde voor de borgtocht vrijlating. De meeste borgtochtmaatschappijen vragen extra zekerheid in de vorm van een GPS-controleapparaat voordat ze grotere borgbedragen goedkeuren.*

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands