Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Een brief van Dr Tess Lawrie aan Dr Hill - een geweldige korte film

Dr. Andrew Hill verraadde het team dat miljoenen levens zou hebben gered en de "pandemie" lang geleden zou hebben beëindigd.

Herinnert u zich onze nieuwsbrief van 14 december 2021, getiteld Dr Andrew Hill. $40 Miljoen. 504.000 mensen sterven?

"In oktober 2020 kreeg Dr. Andrew Hill de opdracht om aan de Wereldgezondheidsorganisatie verslag uit te brengen over de tientallen nieuwe studies uit de hele wereld die erop wijzen dat Ivermectine een opmerkelijk veilige en effectieve behandeling voor COVID-19 zou kunnen zijn.

Maar op 18 januari 2021 publiceerde Dr. Hill zijn bevindingen op een pre-print server. Zijn methoden waren niet nauwkeurig genoeg, het onderzoek was van lage kwaliteit en de uiterst positieve bevindingen over ivermectine werden tegengesproken door de conclusie. Uiteindelijk adviseerde Dr. Hill: "Ivermectine moet worden gevalideerd in grotere goed gecontroleerde gerandomiseerde onderzoeken voordat de resultaten voldoende zijn voor beoordeling door regelgevende instanties."

De onderzoeker die een algemene aanbeveling over ivermectine wilde doen, had in plaats daarvan een negatief advies gegeven. Wat waren zijn redenen om dat te doen? Waren zijn conclusies gerechtvaardigd? Of waren er externe krachten die zijn ommezwaai hebben beïnvloed?

Een jaar later vertelt deze film wat er precies is gebeurd vanuit het perspectief van iemand die het aan den lijve heeft ondervonden: Dr. Tess Lawrie. De video bevat ook bijdragen van Dr. Pierre Kory en Dr. Paul Marik, die in dezelfde periode nauw met Dr. Hill hebben samengewerkt." uit Oracle Films.

Een brief aan Dr Andrew Hill van Dr Tess Lawrie / Oracle Films

Het bewijs is overweldigend en blijft zich opstapelen

  1. Ivermectine is een goedkoop en veilig medicijn. Het werkt geweldig tegen covid. Het alleen vermindert de dood met 85%.
  2. De covid-"pandemie" was een excuus voor een wereldwijde noodtoestand, die het excuus was voor: een wereldwijde dictatuur; lock-downs en andere mensenrechtenschendingen; en het toestaan van de gedwongen "experimentele" covid-injecties die (tot nu toe) miljoenen mensen hebben gedood, nog veel meer hebben verwond, en recordwinsten hebben opgeleverd voor de moorddadige criminelen die de zwendel leiden, waaronder Bill Gates die meer dan 200 miljard dollar heeft verdiend.
  3. Het bestaan van een veilige behandeling voor covid zou een einde maken aan de "pandemie", de "noodtoestand", de opsluitingen, de asociale distantiëring, de gedwongen gezichtsmaskers en al de rest ervan. Een veilige, effectieve behandeling zou ook een einde maken aan de gedwongen "vaccins" tegen covids, met hun enorme winsten en ongekende sterfte door injectie.
  4. We weten al sinds 2020 dat ivermectine een veilige, betaalbare en zeer effectieve behandeling voor covids is. De "pandemie" had toen moeten eindigen; het sterven had toen moeten eindigen; en de dodelijke "experimentele" gedwongen injecties hadden nooit van de grond mogen komen. Dat is de reden waarom Gates, Tedros, Fauci, en al hun vlees-puppets in regeringen, medische vergunningverlenende instanties, en dinosaurus media, zo hard hebben gewerkt aan het liegen over ivermectine.
  5. Dit is ook de reden waarom waarheidslievende artsen in Canada en over de hele wereld, waaronder ikzelf, het doelwit zijn geweest van deze criminelen. Omdat wij ons niet zullen onderwerpen; wij zullen ons niet bij de leugens aansluiten; wij zullen de waarheid vertellen; wij zullen de mensheid verdedigen.

Ik ben zeer dankbaar en vereerd dat ik tot de waarheidsvertellers behoor, ongeacht de systematische institutionele vervolging en de epische financiële verliezen. Wat covid betreft, kozen vele wetenschappers en artsen het brede en kromme pad, terwijl weinigen het rechte en smalle pad kozen.

Een van de artsen die ik het meest bewonder in de wereld is Dr. Tess Lawrie. Ik ben zeer vereerd dat ik met haar mag dienen als mede-stuurgroeplid van de Wereldraad voor Gezondheid. Zij is nauwgezet in intellect en deugd. Zij is absoluut een van de hardst werkende deskundigen in de wereld die zich inzet voor het redden van levens en het herstel van de mensenrechten. Neemt u alstublieft even de tijd om te bidden of te mediteren voor haar gezondheid, kracht, geluk en een succesvolle missie.

Dr. Andrew Hill is een heel ander verhaal. Een tragisch en duister verhaal. Naar mijn mening is hij een wetenschapper die zijn ziel heeft verkocht. Miljoenen mensen zijn gestorven, en onze wereld ligt nog steeds in puin, mede omdat Hill boog voor Bill Gates, ivermectine tegenhield, en het doden en misbruiken van de mensheid in stand hield... Voor geld, natuurlijk.

In de komende dagen zullen we twee nieuwe studies presenteren die opnieuw de deugden van ivermectine aantonen voor de behandeling en preventie van covid; en ook hoe slecht remdesivir daarbij vergeleken kan worden. We zullen ook voorstellen wie aan te klagen, en helpen om strafrechtelijk te vervolgen, voor uw persoonlijk lijden of het verlies van dierbaren als gevolg van covid zonder ivermectine, of van de gedwongen injecties.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands