Dr. Mark Trozzi

Tamara Lich is nu een gevangene van het smerige Trudeau Regime. Waarom?

Misdaadminister Trudeau is nog steeds niet gearresteerd; maar vreedzaam demonstrant Tamara Lich zit nog steeds gevangen en is in beenkluisters voor de rechter verschenen om borgtocht te worden geweigerd.

Wat is er gebeurd met een van onze helden van de Canadian Truckers Freedom Convoy, de mensenrechtenactiviste Tamara Lich? Zij zette zich in voor het grootste en meest vreedzame protest in de Canadese geschiedenis.   

Brian Peckford (Right) & Tamara Lich (Left)
Brian Peckford (rechts) & Tamara Lich (links)

Roep Tamara Lich terug, alstublieft. hield een persconferentie samen met de laatste levende auteur van het Canadese Handvest van de vrijheden, de zeer eerbiedwaardige Brian Peckford.

Terwijl Tamara en Peckford ons Handvest van Rechten en Vrijheden verdedigden, waren Trudeau en zijn meester, Klaus Schwab, metaforisch aan het muiten op dit heilige Canadese document; Trudeau beriep zich op de noodweten vond sukkels bereid om politie-uniformen aan te trekken, aanranding van vreedzaam wettig protestersonze wettige rechten van vergadering en protest belemmeren, en vele onschuldigen arresteren, waaronder Tamara Lich.

Tamara Lich onder arrest

In Canada krijgen zelfs moordenaars en drugsdealers borgtocht, en kunnen ze worden vrijgelaten in afwachting van hun proces.

Maar Tamara Lich, die beschuldigd wordt van "baldadigheid", zit nog steeds opgesloten, meer dan twee weken sinds haar arrestatie. Ze is twee keer voor de rechtbank verschenen om borgtocht te vragen. Bij een van deze gelegenheden werd ze de rechtbank binnengeleid met haar benen in de boeien! Gevangenen in de boeien wordt in Canada bijna nooit gezien, zelfs niet bij gewelddadige criminelen.

Hoe pervers is Canada op dit moment?

We hebben een zittend minister van Misdaadzaken die een seriële vrouwenverkrachter is, die vaker een zwarte kop heeft gedragen dan hij zich kan herinneren, en die zich heeft bemoeid met het strafrechtelijk onderzoek naar SNC Lavalin wegens een lange lijst misdrijven, waaronder omkoping en het prostitueren van jonge vrouwen aan een buitenlandse dictator. Zijn korte diensttijd als privé-leraar rechtvaardigt een onderzoek, en onlangs Trudeau promootte haat op TV tegen iedereen die het doodsschot weigerde. Duizenden criminele klachten werden ingediend tegen Trudeau door Canadezenmaar er is niets met hem gebeurd.

Het lijkt er nu op dat er geen echte rechtsstaat is in Canada; de rechtbanken en de politie zijn instrumenten geworden waarmee deze misdaadminister kan dicteren en misbruiken. Is dit een mislukte staat?

Ondertussen wordt een gezagsgetrouwe vrouw, die zij aan zij stond met de opsteller van het Canadese Handvest van Rechten en Vrijheden, en die zich inzette voor Canada's grootste en meest vreedzame protest ter verdediging van de mensenrechten, in boeien de rechtszaal binnengesleept en haar borgtocht ontzegd.

Als de rechtbanken, openbare aanklagers en politie dit grove onrecht niet zullen rechtzetten, dan vereist deze huidige mensenrechtencrisis, gecombineerd met misdaden tegen de menselijkheid en verraad, dat het leger de macht overneemt en de rechtsstaat in ons land herstelt. Als dat niet lukt, rest ons de essentie van zelfverdediging, het natuurrecht, en de hoop dat ergens een regering serieuze actie onderneemt tegen de wereldwijde criminele cabal, inclusief haar Canadese handlangers.

Onze rechten zijn onvervreemdbaar. Wij bidden voor vrede en de rechtsstaat; wij roepen onze politie, justitie en het leger op om uw eden te vervullen, de mensen te verdedigen en onze hoogste wetten.

We onderwerpen ons niet. Tamara Lich is een held en een inspiratie.

Dr Trozzi toespraak van het Vrijheidskonvooi

We zullen Tamara Lich niet in de steek laten

We eren en danken je Tamara. We zullen je niet vergeten en zullen je helpen om vrij te komen. Je hebt geholpen om mensen over de hele wereld te inspireren; het Vrijheidskonvooi is nu een wereldwijde beweging van mensen die opkomen voor onze rechten. Hier is de Canadese waarheidsspreker Dr Paul Alexander op tournee met de US Freedom Truckers Convoy.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands